wat zoek je in een relatie

Dit zoek jij in een relatie volgens je sterrenbeeld

Love & Life28 jan , 14:00 doorRedactie
Iedereen heeft wel andere spannende fantasieën, dingen die je heel aantrekkelijk vindt of juist helemaal niet. Misschien weet je van jezelf wat deze zijn, en misschien ben je er nog niet helemaal achter. Ook geen probleem, je sterrenbeeld zegt namelijk meer over je dan je denkt. Je sterrenbeeld ontmaskert wat jij in een relatie zoekt.
wat zoek je in een relatie
Bron: Emily in Paris

Wat zoek je in een relatie?

Iedereen is natuurlijk verschillend, toch zegt je sterrenbeeld meer over jezelf dan je denkt. Dit zoek jij in een relatie volgens je sterrenbeeld.

Ram

Als Ram vind je het stiekem heel leuk om te jagen. Je passies kunnen overweldigend zijn, maar je bent spontaan. Je maakt van het jagen snel een spel, zonder dat je dit doorhebt. Een ram is niet heel bijzonder emotioneel met zijn seksualiteit, maar vooral gepassioneerd.

Stier

Een stier is een echte levensgenieter. Je bent altijd op zoek naar plezier, gezelligheid en diepe intimiteit. Het vinden van troost bij je partner is dan ook heel belangrijk. Daarnaast moet je partner je een gevoel van vastigheid kunnen bieden, door middel van geld en bezittingen.

Tweelingen

Je voelt je aangetrokken tot mensen die interessant zijn, omdat je de neiging hebt om je snel vrij te vervelen. Een Tweeling is dan ook niet vies van een beetje dirty talk in de slaapkamer.

Kreeft

Als Kreeft hou je van veiligheid, zo ook tijdens de seks. Je voelt je aangetrokken tot zorgzame mensen, en besteedt graag aandacht aan de kleine dingetjes. Schone lakens, kaarsjes aan en een achtergrond muziekje, jij denkt aan alles.

Leeuw

Een Leeuw houdt van aandacht en staat graag in het middelpunt. Je houdt ervan om geliefd te zijn, en om complimentjes te ontvangen. In de slaapkamer wil je passie, een hoop liefde en vooral gewaardeerd voelen.

Maagd

Een maagd vindt het leuk om iemand tepleasen in de slaapkamer, met aandacht voor alles tot in de kleinste details. Je bent leergierig en bereid om veel te experimenteren.

Weegschaal

In het begin van de relatie kan je helemaal geobsedeerd raken met je partner. Je bent een hopeloze romanticus en je bent daarom ook altijd op zoek naar een diepe relatie. Je vindt het leuk om je partner te verrassen. Pas wel op dat je jezelf niet wegcijfert voor je lover.

Schorpioen

Een Schorpioen hecht veel waarde aan iemand die betrouwbaar en eerlijk is. Je voelt je daarom ook pas op je gemak wanneer je honderd procent zeker weet dat je geheimen veilig zijn bij je partner. Spanning in de slaapkamer is belangrijk voor je, en je denkt alles ook in de puntjes uit. Stiekem vind je het dan ook leuk om een machtsspelletje te spelen.

Boogschutter

Jij bent heel ruimdenkend en vrij, en zoekt dat ook in een partner. In de slaapkamer zijn er geen grenzen of beperkingen aan intimiteit. Je voelt je aangetrokken tot mensen die optimistisch en vrolijk zijn. Dit komt doordat de partijtjes tussen de lakens vooral een leuke tijd moet zijn.

Steenbok

Een Steenbok voelt zich aangetrokken tot iemand die succesvol is. Je valt op iemand die hard werkt en vastigheid biedt. Je vindt het overigens ook niet erg om zelf hard te werken, zolang je maar geen doelen nastreeft die vrijwel onhaalbaar zijn. Hierdoor ben je zelf ook ontzettend succesvol.

Waterman

Een Waterman is nieuwsgierig en voelt zich aangetrokken tot iemand die een beetje mysterieus is. Ook in de slaapkamer vind jij het leuk om te experimenteren en de ander te ontdekken. Je bent op zoek naar iemand die niet bang is om iets anders te proberen.

Vissen

Vissen zitten vol met zelfliefde, en kan daarom ook goed van een ander houden. Een vis is ook altijd bezig met andere te helpen. Pas daarom wel op! Je speelt graag de verlosser van iemand anders leed, waardoor je snel voor iemand zou vallen wanneer die 'gered' moet worden.