zwanger na een week

Larissa (28): "Ik bleek zwanger te zijn nadat ik mijn vriend één week kende..."

Love & Life04 apr , 20:00 doorRomy Nouwen
Als je dacht dat liefde op het eerste gezicht niet bestaat, heb je het fout. Het bestaat echt, Larissa en haar partner Danny zijn hiervan het levende bewijs. Enne, ondanks de bijzondere start - een ongeplande zwangerschap binnen een week - zijn de twee nog steeds dolgelukkig.
zwanger na een week
Bron: Maggie Corbould

Nog één keer swipen dan...

De 28-jarige Larissa doet haar verhaal online, ze wil laten zien dat het voor niemand te laat is om de liefde te vinden. Zelf had ze het namelijk al bijna helemaal opgegeven, maar binnen een week zag haar leven er ineens totáál anders uit... Het begon allemaal bij haar besluit om de liefde nog één kans te geven. Ze downloadde de datingapp Hinge - altijd het begin van een goed verhaal. Door een beetje te swypen hoopt ze toch een leuke gast te vinden.
Enne, met succes. Al snel heeft ze een match met Danny. Ze beginnen te kletsen en het contact is direct erg leuk. Ze geven het een kans en spreken af voor een eerste date. Daar is het letterlijk love at first sight . De twee hebben een hele leuke avond en praten uren over van alles en nog wat. Aan het eind van de avond zijn ze he-le-maal gek op elkaar en besluiten ze meteen dat ze officieel verder willen met elkaar.

Zwanger na een week

Een aantal weken later komen Larissa en Danny erachter dat Larissa zwanger is. Dat komt nogal als een verrassing. Larissa gebruikt namelijk de anticonceptiepil. De zwangerschap is een enorme schok bij zowel Larissa, als Danny. Ze kennen elkaar amper een maand, en Larissa is al ruim drie weken zwanger. Dan slaan de twijfels toe, want is het wel zo verstandig om deze zwangerschap door te zetten?

Grote twijfels

De twee hebben hun twijfels bij de zwangerschap, maar besluiten toch eerst een echo te laten maken. Tijdens de echo krijgen ze beide direct een goed gevoel. Alle zorgen en twijfels verdwijnen als sneeuw voor de zon, ze besluiten de zwangerschap voort te zetten en het kindje te houden. Niet snel daarna besloot het stel ook meteen in het huwelijksbootje te stappen. Ze gaven elkaar het jawoord voor het altaar.
maggie corbould 300x200
Bron: Maggie Corbould

Goede hoop

Inmiddels is het stel al twee jaar bij elkaar en nog steeds zijn ze gelukkig getrouwd. Ook met hun zoontje gaat het super goed. De twee zijn gelukkiger dan ooit en doen dan ook met veel plezier hun verhaal online. Ze willen iedereen die op het punt staat de liefde op te geven een hart onder de riem steken. Het kan altijd sneller gaan dan je denkt en liefde op het eerste gezicht blijft een mogelijkheid.
Nou, misschien moeten wij toch ook nog maar eens een datingapp gaan downloaden.