Acteur Lucas Bravo, die we kennen als Gabriel uit de serie Emily in Paris, gaat een nieuwe uitdaging aan. Hij heeft namelijk een rol te pakken in een nieuwe romantische komedie. Binnenkort zijn we dus niet langer afhankelijk van de heerlijke afleveringen van Emily in Paris om naar deze hottie te kijken.


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door 🌻 (@lucasnbravo)

Gabriel uit Emily in Paris

We kennen deze Lucas Bravo natuurlijk allemaal uit onze favoriete serie Emily in Paris. In deze mega populaire serie speelde hij zijn eerste grote rol. Hij speelde de rol van Gabriel. Chef uit het plaatselijke restaurantje, maar ook ‘buurjongen’ van hoofdpersonage Emily. De serie vertelt het verhaal van Amerikaanse Emily die voor haar werk verhuist naar Parijs om daar bij een marketingbureau aan de slag te gaan. De serie kent op dit moment een seizoen, maar komt aankomende week met een tweede seizoen.

Nieuwe rol voor Lucas Bravo

Lucas Bravo heeft zichzelf met deze eerste grote rol duidelijk op de kaart weten te zetten. Hij is nu namelijk voor een nieuwe grote gevraagd. Deze rol zal hij gaan vertolken in de romantische komedie Ticket to Paradise, geregisseerd door dezelfde regisseur als die van Mamma Mia: Here We Go Again! Daarin gaat hij samen met grote tegenspelers als George Clooney, Julia Robberts en Kaitlyn Dever spelen.

De romantische komedie vertelt het verhaal van een paar exen die allemaal dezelfde missie hebben. Zij willen allen hun verliefde dochters ervan weerhouden om dezelfde fouten te maken die zij ooit maakten. Ze willen hun dochters behoeden voor wat zij zelf meegemaakt hebben. Het belooft een romantische, maar toch vooral grappige film te worden. De rol is Lucas Bravo waarschijnlijk op het lijf geschreven. Wij kunnen dan ook niet wachten om deze film met een grote bak popcorn te bekijken.

Nog even geduld

Toch zullen we nog even geduld moeten hebben. De film wordt namelijk pas in oktober 2022 verwacht. We zullen het dus eerst nog even moeten doen met het nieuwe seizoen van Emily Paris, wat er aan zit te komen.

Lees ook: Emily in Parijs seizoen 2: deze knappe mannen worden aan de cast toegevoegd