Je sterrenbeeld zegt onwijs veel over je. Wist je dat iedere planeet geassocieerd wordt met een getal? Getallen hebben altijd een bepaalde energie en met planeten werkt dit eigenlijk hetzelfde. Op basis van verschillende planeten die bij de sterrenbeelden horen, kun je dus jouw lucky number volgens je sterrenbeeld vinden.

lucky number
Bron: Pinterest

Jouw lucky nummer volgens je sterrenbeeld

Astrologie heeft dus meer met wiskunde te maken dan je zou denken. Geen wonder dat ook getallen een grote rol spelen. Ben jij benieuwd naar jouw lucky number volgens je sterrenbeeld? Wij zetten het voor je op een rijtje.

Ram

Ram heeft 9 als geluksgetal. Negen is ook wel het nummer van compleetheid. Exact waar een Ram naar streeft! Een Ram wil altijd alles afronden tot het helemaal compleet is. De negen representeert eigenlijk jouw mars-geest, die ervoor zorgt dat je altijd door wil gaan met moed en kracht.

Stier

Een Stier heeft 6 als geluksgetal. Een Stier wordt ook wel gekoppeld aan de planeet Venus. Zes staat symbool voor romantiek, schoonheid en elegantie en staat bekend als een magnetisch getal. Hierdoor trekt een Stier liefde en connectie naar zich toe.

Tweeling

Een Tweeling heeft een 5 als geluksgetal. Een Tweeling wordt namelijk gekoppeld aan de planeet Mercurius. Tweelingen staan bekend als mensen die goed communiceren en ook opzoek zijn naar situaties om dit te doen. De vijf zorgt ervoor dat een Tweeling informatie met gemak deelt.

Kreeft

Een Kreeft heeft een als geluksgetal. Kreeften willen eigenlijk altijd graag zorgen voor andere mensen. De twee is dan ook het geluksgetal van een Kreeft, want wanneer je denkt aan hulp verlenen, ben je altijd de tweede persoon.

lucky number volgens je sterrenbeeld
Bron: Pinterest

Leeuw

Een Leeuw heeft een 1 als geluksgetal. Voor een Leeuw is hét getal van onafhankelijkheid, kracht en leiderschap het geluksgetal. Als dit getal op het pad van een Leeuw komt, betekent dit goed nieuws.

Maagd

Een leeuw heeft een 5 als geluksgetal. Voor zo’n detailgericht persoon als een Maagd is vijf het geluksgetal. Dit nummer versterkt de organisatieskills van een Maagd en zorgt ervoor dat communiceren gemakkelijker gaat.

Weegschaal

Een Weegschaal heeft een 6 als geluksgetal. Zes is natuurlijk een even nummer, waardoor de balans goed is. Een must voor een weegschaal, natuurlijk! Daarnaast staat een zes voor geluk, creativiteit en eenheid. Iets wat precies overeenkomt met de natuur van Venus.

lucky number volgens je sterrenbeeld
Bron: Pinterest

Schorpioen

Een Schorpioen heeft een als geluksgetal. Schorpioenen zijn altijd opzoek naar actie en dat is precies waar de negen ook voor staat. Negen brengt voor een schorpioen de juiste drive, actie en succes. Iets wat voor een Schorpioen heel belangrijk is.

Boogschutter

Een Boogschutter heeft een 3 als geluksgetal. Goede dingen komen vaak in drievoud dus dit getal wordt zeker geassocieerd met geluksplaneet Jupiter. Je gaat helemaal voor vrijheid, hoop en kansen. Iets wat écht past bij het getal drie.

Steenbok

Een Steenbok heeft een 8 als geluksgetal. Het getal acht wordt geassocieerd met Saturnus, dé planeet van rijkdom, kracht en overvloed. Een Steenbok is altijd gefocust op de prijs dus zie jij een acht? Dan betekent dat waarschijnlijk goed nieuws!

lucky number volgens je sterrenbeeld
Bron: Pinterest

Waterman

Een Waterman heeft een 8 als geluksgetal. De acht representeert ook stabiliteit, hard werken en weerstand. Watermannen volgen altijd de regels en doen er alles aan om successen te behalen. Acht past daarom perfect bij een Waterman.

Vissen

Vissen heeft 3 als geluksgetal. Drie representeert overvloed en symboliseert lichaam, geest en ziel. Hierdoor matcht het perfect met intuïtieve natuur van een Vis. Als je een drie ziet, betekent dit juist dat je op je intuïtie moet vertrouwen!

Lees ook: Pas maar op: deze sterrenbeelden zouden het snelst crimineel worden