Hallo wat fijn dat je er bent! Kijk jij niet veel televisie meer? Heeft Netflix jouw voorkeur? Dan zou ik voor deze serie toch een uitzondering maken, want ik durf te wedden dat jij elke zondag om 20:25 klaar zit op de bank.

serie Fem Fem

De Luizenmoeder

Jullie hebben er vast wel over gehoord of gezien de serie: De Luizenmoeder. De serie wat een beeld geeft over het gedrag van ouders en basisschoolpersoneel. Als je de serie nog niet hebt gekeken kan het wel zijn dat de naam ‘Juf Ank’ je wat zegt. De ster van de serie. Juf Ank staat bekend om haar vrij aparte manier van lesgeven en communiceren –  alleen voor haar al zou je willen kijken.

Herkenbaar?

Of het allemaal herkenbaar is? De ouders in de serie zijn aardig onbeschoft en hopen we natuurlijk dat je ze in het echt niet tegenkomt op de schoolplein van jouw kinderen, maar in het algemeen zit er overal wel een kern van herkenbaarheid in wat de serie nog leuker en grappiger maakt. Verder is het gewoon een lekkere wegkijk serie. Vooral het beetje “dommige” is iets wat ik zelf heel erg leuk vindt en makkelijk vind wegkijken.

De lat is hoog gelegd voor het tweede seizoen van De Luizenmoeder. Ik zeg: pak je kop thee en de doos met koekjes er maar bij, want elke zondag avond staat deze heerlijke serie voor jou weer klaar.

Wist je dat ‘Volkert’ en ‘Hannah’ van de serie een relatie hadden? Of dat tijdens de opnames van De Luizenmoeder nog steeds zo was is onduidelijk. 

Toch meer van Netflix? Dit is alles wat nieuw is in februari.