Wanneer je onderdeel bent van familie de Mol hoef je je niet gauw zorgen te maken over waar je gaat wonen. Zo ook Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, die een heel mooi optrekje in het centrum van Amsterdam bewoont.

vriend van Noa Vahle
Bron: Instagram @noavahle

‘Dochter’ Noa Vahle

Linda de Mol kennen we denk ik allemaal wel. Haar dochter Noa daarin tegen staat wat minder in de schijnwerpers. De prachtige dochter van Linda is 22 jaar en lijkt ontzettend op haar moeder. Zo heeft ze net als haar moeder ook een interesse in de media wereld, en werkt ze als redactielid bij Veronica Inside. En dat is niet het enige! Naast de baan bij Veronica studeert ze ook nog eens, en is ze tegenwoordig ook nog als verslaggeefster op het voetbalveld te vinden. Het lijkt er dus sterk op dat ze goed bezig is met haar carrière op te bouwen.

Momenteel heeft ze het ook niet slecht qua huis omstandigheden. De blondine woont namelijk in hartje Amsterdam en heeft een prachtig en luxe appartement om in te flaneren. Iets waar iedere student in ieder geval mega jaloers op zal zijn.

Het appartement

Dat Noa het goed getroffen heeft kunnen we wel bekennen. Haar appartement is gelegen in hartje Amsterdam, dicht bij de Jordaan. Verder heeft het appartement een woonoppervlak van 143 vierkante meter en maar hou je vast, 3 slaapkamers. Verder is er een ruime woonkamer en een luxe badkamer. Het appartement heeft dan ook niet 1 verdieping maar 2. Verder is het uitzicht ook om niet te vergeten. Het stulpje heeft maar liefst 2 balkons en een patio die uitkijkt op het westen.

De woning van binnen heeft strak witte muren en mooie parketvloeren. Verder is het een hoog appartement met hoge ramen waardoor de ruimte nog groter aanvoelt. De badkamer bezit over een douche en een prachtig ligbad, waar je heerlijk in neer kan ploffen na een lange werkdag. Of Noa hier met haar vriend woont? Dat weten we helaas niet. Aan ruimte zullen de twee in ieder geval geen gebrek hebben.

Noa Vahle
Bron: Bekende Buren
Bron: Bekende Buren

De prijs

Het is natuurlijk logisch dat je voor dit appartement een aardig prijsje moet neerleggen. Het ligt immers midden in Amsterdam en heeft een ontzettend groot woonoppervlak.

De woning kostte maar liefst €875.000. Noa woont er inmiddels al een aantal jaar, en kocht deze parel samen met haar moeder. Volgens BekendeBuren is Linda de Mol dan ook 27/40 deel eigenaar van het appartement. Meer foto’s zien van het appartement? Bekijk die dan hier.