Sommige mensen weten een prachtplekje in hartje Amsterdam te bemachtigen. Enne, Julian Vahle, de zoon van tv-presentatrice Linda de Mol, is daar één van. De 25-jarige muziekproducer woont middenin het centrum en heeft niets te klagen. Wij laten je even binnengluren!

Wonen in hartje Amsterdam

Eerder lieten we je al eens een kijkje nemen in het prachtige appartement van Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol. Noa timmert tegenwoordig aan de weg als presentatrice en treedt hiermee in de voetsporen van haar moeder. Julian besloot echter een andere weg in te slaan. Hij werkt als muziekproducer en lijkt niet per se voor de camera te willen staan.

Net als Noa heeft Julian ook een prachtig optrekje in Amsterdam. Dankzij zijn moeder woont Julian in het centrum van Amsterdam, waar Linda een aantal jaar geleden een woning voor haar zoon heeft gekocht. Julian vormt al een tijdje een happy couple met het knappe model Chelsey Weimar. Of de twee samenwonen is niet duidelijk, maar aan ruimte is er in Julian zijn gigantische optrekje in ieder geval geen gebrek.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @chelsey_weimar

Luxe appartement

Het appartement waar Julian woont heeft in totaal vier slaapkamers, een badkamer, grote open keuken en woonkamer. In totaal heeft de woning 148 vierkante meter aan woonoppervlakte. En dat is niet verkeerd, wanneer je in het centrum van onze hoofdstad woont.

Daar blijft het echter niet bij. Al deze ruimtes zijn verdeeld over drie woonlagen én er zit ook nog een achtertuin van – jawel – 33 vierkante meter bij. Tel daar nog een badkamer met ligbad en een keuken met allerlei luxe inbouwapparatuur bij op, en je hebt een appartement om van te dromen.

Beeld: BekendeBuren
Beeld: BekendeBuren

Het huis van Julian kostte maar liefst €950.000. Volgens BekendeBuren is het pand voor dertig procent van Julian en zit er geen hypotheek op. We all know, de huizenprijzen zijn in de afgelopen tijd enorm gestegen. Het zal ons dan ook niet verbazen dat het pand inmiddels veel meer waard is geworden. Begrijpelijk, aangezien het een pareltje op een toplocatie is.

Wil je nog even verder gluren in het huis van Julian? Dat kan: de foto’s vind je op de site van BekendeBuren.

Lees ook: 7 hobbies die je thuis kunt doen