Een luxe resort op een privé-eiland in de Malediven: wie wil daar nou niet heen op vakantie? Dit resort is in 2019 uitgeroepen tot de ultieme vakantiebestemming. Wij snappen wel waarom!

Kudadoo Maldives

Het luxecomplex Kudadoo Maldives opende op 26 december 2018 officieel de deuren. Het resort bestaat uit slechts 15 bungalows met allemaal één of twee slaapkamers. Er passen naast de 100 personeelsleden dan ook maximaal maar 50 gasten op dit privé-eilandje. Elke kamer heeft een adembenemend uitzicht op de Indische oceaan waar het eiland zich bevindt. Je kunt het resort bereiken met een vlucht vanaf de bekendste luchthaven van de Malediven. Aangezien maar weinig mensen het eiland als bestemming hebben, zal je worden gebracht met een privéjet. Binnen 40 minuten ben je geland op je prachtige vakantiebestemming!

Voorzieningen

De 15 bungalows staan elk op hun eigen ronde platform in het water. De halve cirkel die ze samen vormen is dan ook een fantastisch gezicht. Je kunt kiezen uit een bungalow met één of twee slaapkamers. Niet alleen onderscheidt het resort zich door de prachtige locatie maar ook door zijn wellnessvoorzieningen en ecologische uitstraling. De daken van het resort zijn dan ook bedekt met in totaal 984 zonnepanelen die de gasten en het personeel voorzien van duurzame energie. Daarnaast probeert het luxecomplex zo min mogelijk plastic te gebruiken. Je zal daar dus geen plastic bordjes, rietjes en bestek vinden!

Het hele complex straalt één en al luxe en kwaliteit uit. Zo serveert het restaurant exclusief verse vis uit de omgeving en kunnen gasten uitgebreide massages, gezichtsbehandelingen en zelfs acupunctuursessies krijgen. Naast de fancy fitnessruimte is er ook een mogelijkheid tot yoga en meditatie.

What’s the price?

Voor zo’n exclusieve vakantie moet je natuurlijk wel wat neerleggen. Een kamer voor twee volwassenen begint rond de 3.000 euro per nacht. Een bungalow met twee slaapkamers kost minimaal 3.500 euro per nacht. Wie het hele eiland wil afhuren, mag even een flinke rekensom maken!

Zoek je liever een droomvakantie met een meer bescheiden prijskaartje? Deze prachtige Griekse bungalows op het water geven je enorme Malediven vibes!