Ja ja we hebben er weer eentje voor jullie. We kennen allemaal de Oostenrijks-Amerikaanse muscle man Arnold Schwarzenegger die zijn spieren showde in tientallen films waaronder ‘The Terminator’. Niet alleen bekend als gespierde macho, ook was Arnold tot begin dit jaar gouverneur van de Amerikaanse staat Californië. Maar dat even terzijde, hebben jullie ooit gehoord van Patrick Schwarzenegger, de zoon van? Nee? Vanaf nu wel!

Patrick FEM FEM

Van alle markten thuis

Patrick is één van de vier kinderen van Arnold. Wellicht (nog) niet zo gespierd als zijn pa, maar de looks heeft ie zeker te weten. Zo staat hij model voor diverse grote merken. Ook Patrick is bekend in de acteerwereld, maar dan niet persé met actiefilms waar zijn vader zo bekend mee is geworden.

Een van zijn grotere rollen was voor de film Midnight Sun. De film gaat over Katie (gespeeld door Bella Thorne) die een zeldzame ziekte heeft. Ze kan geen zonlicht verdragen en leeft ’s nachts, wanneer ze veel muziek maakt op haar gitaar. Totdat ze Charlie (Patrick Schwarzenegger) tegenkomt en ze samen een zeer romantische zomer beleven.

Graag delen we nog wat fijne plaatjes met jullie van onze hunk Patrick. Geniet er lekker van op deze dinsdag!

Benieuwd naar de zoon van Jude Law? Klik dan hier!