Madonna fans, ook wel ‘Rebel Hearts’ genoemd, opgelet: De Queen of Pop heeft aangekondigd dat ze eind dit jaar naar Nederland komt.

madonna queen of pop mojo concerts tournee 2023 the celebration tour amsterdam ziggo dome
Bron: @madonna

The Celebration Tour

Madonna, die bekend staat als de Queen of Pop gaat vanaf komende zomer op wereldtournee, en fans opgelet: de zangeres zal eind van dit jaar ook naar Nederland komen! Concertorganisator MOJO maakt vandaag bekend dat ze op 1 december in de Ziggo Dome in Amsterdam staat.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MOJO (@mojoconcerts)

De zangeres gaat tijdens The Celebration Tour langs 35 steden. Ze zal starten in Noord-Amerika en reist later door naar Europa voor shows in Londen, Barcelona, Parijs en ze reist dus ook door naar ons eigen Amsterdam! De show in onze hoofdstad zal tevens ook haar laatste show van de tournee zijn, mooie afsluiter toch?

Een sterk vermoedden

Het fandom van Madonna had al een tijdje een vermoeden dat de zangeres met groot nieuws naar buiten zou komen. Dit komt omdat ze al haar foto’s van haar Instagram-account had verwijderd, dit doen artiesten vaker voordat ze met een aankondiging komen.

De 64-jarige zangeres heeft haar vorige tournee, The Madame X Tour, vroegtijdig moeten afbreken. Ze kreeg een knieblessure waardoor ze gedwongen was om meerdere concerten af te zeggen. Ze zou tijdens die tournee niet naar Nederland komen, dus haar laatste concert in Nederland is alweer een hele tijd geleden, in 2015. Na 8 jaar kunnen we haar toch weer gaan bewonderen en genieten van haar iconische liedjes.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Madonna (@madonna)

Kaartverkoop

Zet je geld maar apart, want de kaartverkoop van The Celebration Tour is deze week al. Vrijdagochtend 20 januari kan je kaartjes bemachtigen voor The Queen of Pop. Het concert zal eind dit jaar plaatsvinden op 1 december. Wij zijn excited!