Helaas vond MAFS-Anita geen liefde tijdens haar deelname aan Married at First Sight. Het huwelijk tussen haar en Alwin had helaas geen happy ending.  Tot de dag van vandaag heeft ze geen contact meer met hem. Hoe het nu gaat met haar liefdesleven vertelt ze tijdens een interview met Grazia.

Married at First Sight
Bron: Married at First Sight

Hoe gaat het nu?

Hoe het nu verder gaat, vertelt ze in het winterboek van Grazia. “Na het programma heb ik niet meer gedatet. Met andere MAFS-deelnemers had ik zeker een connectie, maar dat is niet iets wat ik tijdens of na de opnames wilde uitzoeken uit loyaliteit naar Alwin toe”, vertelt ze. “Op dit moment ben ik niet echt bezig met het vinden van de liefde, maar ik sta er wel voor open. Het liefst zou ik eens iemand tegen het lijf lopen; op de ouderwetse manier, want datingapps zijn niets voor mij. Er komt vast wel iemand op mijn pad, maar de vraag is wanneer…”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anita Lablush ✨ (@la_blush)

‘One big family’

Ondanks dat het tussen Anita en Alwin niet succesvol is afgelopen, heeft ze wel een heleboel geleerd. “Ik kan me heel goed aanpassen aan anderen en mezelf daardoor wegcijferen, waardoor ik geen gehoor geef aan mijn eigen behoeftes. Ik heb geleerd dat ik best een beetje egoïstischer mag zijn en aan mezelf mag denken, want ook dat is zelfliefde.

Ook zijn de vriendschappen die ik aan het programma overhield iets moois. We waren one big family. Ik kon het met iedereen goed vinden en met Laury, Roxy en Yvette heb ik echt een band gecreëerd; ik spreek ze nog bijna dagelijks. Ook hebben we veel leuke plannen in onze agenda staan.” Anita is misschien niet met een man naar huis gegaan, maar wel met bijzonder herinneringen. Wij wensen haar veel geluk in het vinden van liefde.