Héél romantisch nieuws voor Roy uit Married at First Sight: Match or Mistake. Er is namelijk na het programma een nieuwe liefde op zijn pad gekomen – en dit mag heel de wereld nu weten.

roy married at first sight
Bron: Married at First Sight: Match or Mistake

Married at First Sight: Match or Mistake

Met nog één reünieaflevering van Married at First Sight op het menu, zijn we alweer aan het einde gekomen van een seizoen vol met blindgetrouwde koppels. Ondanks dat we volop hebben genoten van dit seizoen, kunnen we stellen dat blind trouwen geen garantie op ware liefde is. In het programma was er namelijk weinig sprake van romantiek – iets wat wij als kijker af en toe jammer vonden.

Zo waren alleen Jeff en Victoria voornemens om de liefde een kans te geven, waar alle andere koppels het bij een vriendschap hielden. Ook leken Ginger en Olivier met een verliefd gevoel het programma te verlaten, maar hebben zij het experiment niet volledig afgerond vanwege een akkefietje tijdens de opnames. Of de twee nog steeds bij elkaar zijn, is dus ook niet duidelijk.

Roy en Rosa

Eén van de koppels die geen liefde bij elkaar vonden, waren Roy en Rosa. Vooral vanuit de kant van Rosa was het al vrij snel duidelijk dat er van liefde geen sprake was. Zij liet al vrij snel merken dat haar oog op Silio viel. Rosa en Silio beleefden zelfs een intieme avond, maar een staartje kreeg dit vervolgens niet. En dit heeft uiteraard alles te maken met de acties van Silio, hij dook namelijk ook met Marissa tussen de lakens. Eh, volg je het nog?

Hoe dan ook: Roy verliet het programma als vrijgezel, maar hier kwam in Nederland al vrij snel verandering in. Via Instagram hintte hij vorige week al op een ‘nieuwe liefde’, maar afgelopen weekend heeft hij het dan ook wereldkundig gemaakt.

Intieme foto op Instagram

Met een zoenende foto op Instagram, wordt de kersverse liefde van Roy aan de buitenwereld voorgesteld. “Roy heeft de liefde gevonden bij Manon. Hij deelde de foto dit weekend op z’n story”, schrijft RealityFBI.

Wie deze geheimzinnige dame is, weten we niet, maar we zijn in ieder geval hartstikke happy voor het tweetal. Enne, we kunnen niet wachten tot we het liefdesverhaal van deze twee kunnen horen.

roy married at first sight nieuwe liefde