Na deze geweldige film te hebben gezien in de bioscoop, kunnen we ‘m nu eindelijk thuis zien. Magic Mike’s Last Dance, de derde en laatste deel van de film, is vanaf nu te zien op HBO Max!

Magic Mike's Last Dance
Bron: Magic Mike’s Last Dance

Eerdere delen

Het eerste deel van deze spannende driedelige film kwam meer dan tien jaar geleden al uit. De film gaat over het leven van Mike (Channing Tatum) die in zijn jongere jaren als stripper te werk ging. In de film zie je dan ook regelmatig halfnaakte, afgetrainde dansers die hun werk doen in verschillende stripclubs. Het is dus niet gek dat miljoenen vrouwen (en ongetwijfeld ook heel wat mannen) stonden te trappelen voor het derde en laatste deel.

Drie jaar later, nadat de eerste film uitkwam, volgde er een tweede deel. De volledige cast kwam weer bij elkaar om alles uit de kast te halen voor Magic Mike XXL. Over dit deel waren de kijkers helaas niet zo enthousiast. Maar toch verloren de fans niet de hoop. Het lange wachten werd beloond, want het derde deel, Magic Mike’s Last Dance, was in februari te zien in de bioscoop, maar vanaf nu kan je ‘m ook zien via HBO Max.

Magic Mike’s Last Dance

Afgelopen februari konden we de film zien in de bioscoop, maar nu kunnen we ‘m vanuit huis bekijken. En nu zo vaak als we willen! Dit keer gaat de film over Mike die werkt als barman in Florida, nadat hij een na zakelijke deal die geen geld meer overhad. Na een lange pauze besluit hij weer het podium op te gaan, nadat een rijke vrouw hem naar Londen lokt, met een aanbod dat hij niet kan weigeren. Mike ontdekt wat zijn plan is en ontmoet een nieuwe groep dansers waarmee hij zal optreden.

Eerder konden we de trailer zien van deze geweldige film en we kunnen je zeggen dat het er heet aan toegaat. De filmmakers hebben zich dit keer meer gefocust op het dansen in plaats van het strippen. Maar hoe dan ook, de film is a-ma-zing. Dus pak alvast je popcorn en je tissues, want de laatste film van Magic Mike moet je zien.