Alhoewel we dit weekend te maken hebben met heerlijk weer, is een last minute vakantie naar een eiland waar je gegarandeerd elke dag zon hebt ook niet verkeerd. Maar met last minute deals kom je toch weer uit op eilanden als Ibiza of Mallorca.

Op het laatste moment besloten nog even lekker de zon op te gaan zoeken? Alweer inspiratie zoekend voor je volgende vakantie? Of wil je simpelweg even lekker weg dromen? Wij geven je de minder bekende eilanden in Europa, welke super mooi en nog redelijk ongerept zijn. Overdag genieten van de mooie landschappen en tijdens de zonsondergang uitkijken over de blauwe zee. Wij deden het voorwerk voor je. Kwestie van kiezen uit onderstaande bestemmingen en het enige wat jij hoeft te doen is je spullen pakken en te genieten.

Comino, Malta

Comino staat bekend om de Blue Lagoon die er te vinden is en het eiland is vernoemt naar de komijn die op het eiland groeit, maar nog meer willen wij er naartoe vanwege het prachtige water.

malta FEM FEM eilanden

Alicudi, Italië

Alicudi heeft weinig romantiserende woorden nodig. Er zijn geen wegen, geen clubs, alleen maar dit:

Alicudi FEM FEM eilanden

Kastelorizo, Griekenland

Kastelorizo kent niet veel stranden maar je vindt er wel de onwijs mooie Blue Cave, een super gezellig klein dorpje en authentiek Grieks eten.

kastelorizo FEM FEM eilanden

Bozcaada, Turkije

Dit kleine eilandje ligt net onder Gökçeada. Bozcaada is vooral bekend door haar heerlijke druiven waarmee fantastische wijnen worden gemaakt. Het eiland ziet er zo uit:

bozcaada turkijke FEM FEM

Isola di Porquerolles, Frankrijk

Op dit eiland vindt je waanzinnig mooie natuur, maar 200 inwoners en elk jaar een jazzfestival. Porquerolles geeft je het ultieme vakantiegevoel.

isola frankrijk FEM FEM

Susak, Kroatië

Schitterende stranden, super aardige mensen en de perfecte bestemming om te duiken.

Porquerolles FEMFEM eilanden