Je kan niet vroeg beginnen met het uitzoeken van je volgende vakantie, toch? Alvast excuus voor alle waanzinnig mooie plekken die niet in deze lijst staan. De wereld heeft nu eenmaal heel veel magisch mooie plekken. Wij kozen voor jullie een aantal van deze plekken binnen Europa die perfect zijn voor de herfstvakantie.

Oia, Santorini, Griekenland.

Alle Griekse eilanden zijn super mooi, maar in het kleine stadje Oia heb je toch zeker een van de beste uitzichten op de mooie blauwe zee.

FEMFEM herfstvakantie griekenland

Marrakesh, Marokko

Marrakesh is na de Middeleeuwen niet eens veel veranderd. Je kan er dagen rondlopen en je verbazen over alle mooie maar vooral kleurrijke straatjes, plekken en tuinen.

FEMFEM herfstvakantie marrakech

Amalfikust, Italië

Omdat we simpelweg niet konden kiezen welke plek langs deze kust nu echt het allermooist is. Italië leent zich ook in de herfstvakantie perfect voor een vakantie. De temperatuur is er dan heerlijk om langs het strand te lopen en om de steden te bekijken. Er zijn onwijs veel mooie dorpen langs de kust, maar Positano is toch zeker een van onze favorieten.

FEMFEM herfstvakantie italie

Lissabon, Portugal

Op de bergen bij de Taag ligt de hoofdstad van Portugal. In de herfstvakantie is de temperatuur hier nog heerlijk aangenaam. Je vindt hier veel mooie uitzichten, pastelkleurige gebouwen en schattige gele trammetjes.

FEMFEM portugal herfstvakantie

St. Basil’s Kathedraal, Moskou

Volgens de verhalen zou Ivan de Verschrikkelijke de architect van deze kathedraal blind hebben gemaakt. Dit zou hij hebben gedaan zodat de architect nooit meer zoiets moois zou kunnen bouwen.

FEMFEM herfstvakantie rusland

Blue Lagoon, Ijsland

Ten zuidwesten van Reykjavik ligt de bekende Blue Lagoon, waar Ijsland zo bekend om staat.  Het water is neonblauw en is niet alleen mooi ook onwijs goed voor je huid.

FEMFEM blue lagoon ijsland