Met Magnum blijft het genieten, dat weten we. Maar dat de dag ooit zou komen waarop ze al hun heerlijkheid aan huis gingen bezorgen, daar hadden we niet op gerekend. En toch is die er nu gekomen. Je hoeft namelijk niet meer naar buiten voor jou genietmomentje: Magnum bezorgt de DIY-Magnumbox vanaf vandaag helemaal gratis bij je thuis!

Magnum thuisbezorgd FEM FEM

Magnum bezorgt aan huis

IJsliefhebbers moeten de zogeheten pleasure stores dit jaar dan misschien missen, maar niet getreurd. De liefhebbers van het chocolade-ijs kunnen hun eigen Magnum ook dit jaar gewoon personaliseren. Magnum brengt de DIY-Magnumbox namelijk gratis bij je thuis wanneer je vandaag een box bestelt via Deliveroo. Ja, je leest het goed!

Iedere zomer opent Magnum in Nederlandse steden de zogeheten pleasure stores. Hier kunnen de liefhebbers van het ijs hun eigen Magnum ontwerpen met verschillende toppings naar keuze. Door corona blijven de deuren van de Magnum pop-up pleasure stores deze zomer wereldwijd gesloten. Toch kunnen we niet zeggen dat we het alternatief vervelend vinden ;-).

Ieder z’n smaak

In de DIY-Magnumbox is de Magnum Ruby te vinden. Dit is het eerste verkrijgbare ijsje van ruby chocolade, ook wel bekend als het vierde type chocolade. Daarnaast zijn in de doos verschillende toppings te vinden, waaronder witte chocolade, witte meringue, gedroogde aardbeiencrunch en de welbekende chocolade Magnumstempel. Hmm! Ook zijn in de doos meerdere recepten te vinden, om thuis verschillende creaties te kunnen maken.

Bestel hem vandaag gratis

Woon je in Amsterdam? Dan bestel je de DIY-Magnumbox vanaf vandaag, 20 juli, gratis via Deliveroo*. Wees er snel bij, want er is een beperkte voorraad beschikbaar.

*De DIY-Magnumbox is te bestellen bij twee locaties in Amsterdam: bij de Magnum Ice Cream store in de Pijp en de Magnum Ice Cream store in het Centrum.