Wonen in Parijs is voor velen van ons een droom. De stad ademt stijl, romantiek en avontuur. Alleen zijn de huisjes vaak klein, oud en vervallen. Of heel erg duur. Nu valt deze woning ook zeker onder de laatste categorie, maar het laat wel zien dat er van de oude Parijse herenpanden prachtige droomhuizen kunnen worden gemaakt.

droom-huis-parijs-buitenkant

De Parijse droom

Maison à Colombages is de naam van deze woning. Het huis was eerst vervallen maar werd toen flink aangepakt door 05 AM Arquitectura. Van buiten is het herenhuis nog steeds landelijk, romantisch en karakteristiek maar eenmaal binnen stap je recht in een designdroom. Oude elementen zoals de houten balken zijn nog steeds behouden maar daar omheen zie je vooral strakke materialen en lijnen. Ook zijn wij verliefd op de marmeren, ingebouwde, badkuip en de prachtige meubels. Laat je inspireren, wij laten graag de foto’s voor zich spreken en jou verder dromen.

huis-parijs-herenhuis-droomwoning woning-parijs-femfem woning-parijs-femfem-keuken-droom woning-parijs-keuken-femfem trap-huis-woning-parijs-femfem bad-woning-parijs-droom bad-marmer-woning-parijs bed-woning-femfem-parijs droom-huis-parijs-kast