Gimme! Gimme! Gimme!, Dancing Queen en Voulez-vous. Liedjes die we feilloos mee kunnen zingen. En dat hebben we dan ook volmondig gedaan toen Mamma Mia in de bioscopen draaide. Het is alweer 10 jaar geleden dat de eerste film op het witte doek verscheen, dus wij vinden het wel eens tijd voor een vervolg!

mamma-mia-2-femfem

Honey, Honey

Je kunt alvast gaan oefenen op de liedjes van Abba, zodat jij weer uit volle borst mee kunt zingen. Mamma Mia 2: Here we go again zal namelijk volgend jaar zomer in de bioscopen te zien zijn. Tien jaar nadat de eerste film gereleased werd, hebben zowel Meryl Streep, Amanda Seyfreid, Pierce Brosnan én Colin Firth bevestigd ook in Mamma Mia 2 te gaan spelen.

Terug in de tijd

In de nieuwe film zal het verhaal van de personages uit de eerste film verder gaan. Bovendien gaan we regelmatig terug in de tijd. Lily James zal de rol van de jonge Donna Sheridan (Meryl Streep) vervullen. We zien haar liefde Bill in zijn jongere jaren, een Zweedse zeiler die misschien wel de vader van Sophie kan zijn (Amanda Seyfried). Niemand minder dan Cher wordt aan de al fantastische cast toegevoegd. Er wordt verwacht dat de film volgend jaar zomer in de bioscopen te zien zal zijn. Nog even geduld dus, maar tot die tijd kunnen we oefenen op de liedjes van Abba. Wij kunnen niet wachten!

Wij houden van Meryl Streep en daarom tippen we je de Netflix filmtip: It’s Complicated.