Netflix maakt soms het besluit om bepaalde series en films van Netflix te halen. Dit doen ze denk ik om een beetje op te schonen zodat ze nieuwe films en series kunnen toevoegen. Soms merken we er dan ook niks van maar soms dan maken ze een enorm slechte keuze. Op 21 maart verdwijnt een parel van een film helaas van Netflix. Daarom hierbij een waarschuwing! Zet even alles op zij en kijk nog naar Mama Mia!

bron: mama mia
bron: mama mia

Mamma Mia! Here We Go Again

Helaas hebben we het over Mama Mia Here We Go Again… Een echte feel good film. Het vervolg is alleen iets minder rooskleurig (SPOILER ALERT), want moeder Donna is helaas overleden. Dochter Sophie runt het droomhotel van haar moeder helemaal solo nu. Het hotel wordt een jaar na het overlijden van haar moeder weer feestelijk geopend.

Ze heeft haar moeders hartsvriendinnen Rosie en Tanya en haar drie mogelijke vaders Sam, Bill en Harry uitgenodigd om aanwezig te zijn. Enne, hubby Sky belt dat hij een goede baan heeft gevonden in Amerika. Als Sophie en Hubby Sky bij elkaar willen blijven moet hij nee zeggen tegen deze kans of moet Sophie afzien van het hotel…. De keuze is lastig, want wat gaat onze Sophie doen?

Dat klinkt dus als een mega leuke en spannende film. Hij is het kijken echt waard dus doe het nu het nog kan!

21 maart

Helaas verdwijnt deze amazing film 21 maart van Netflix. Netflix laat weten nog meer films en series te laten verdwijnen.

Wij hebben hier een lijst, zo kan je even kijken om welke films en series het gaat!

Lees ook: acht manieren waarop mannen vrouwen emotioneel pleasen