Heb je iemand ontmoet die jou het gevoel geeft alsof je de hele wereld aankunt? Dan zou het zomaar eens jouw droomman kunnen zijn. Er zijn namelijk een aantal signalen waaraan je kunt herkennen of jij de man van je dromen hebt ontmoet. Wij vertellen je welke dit zijn.

femfem-liefde-dromen-manFoto via India Earl

1. Je had niet gedacht dat er zo’n man als hem zou bestaan

Je had nooit verwacht dat er nog een man als hem zou bestaan. Alles wat je dacht over de liefde blijkt anders te zijn. Je komt erachter wat je al die tijd zo gemist hebt en hij weet al jouw behoeftes te vervullen.

2. Je voelt je volledig op je gemak

Je zit lekker in je vel en voelt je comfortabel bij hem. Natuurlijk heb je ook minder goede eigenschappen en daar weet hij van, maar hij accepteert je zoals je bent. Je kunt volledig jezelf bij hem zijn en hij neemt je zoals je bent.

3. Je voelt je continu tot hem aangetrokken

Het maakt niet uit of hij net uit bed komt of in zijn trainingspak rondloopt, jij vindt hem hoe dan ook aantrekkelijk. Je hebt het gevoel dat je geen genoeg van hem kunt krijgen en voelt je constant tot hem aangetrokken.

4. Je hebt het gevoel dat jullie samen overal uitkomen

Wanneer je de man van je dromen ontmoet, heb je het gevoel dat onnodige ruzies niet de oplossing zijn. Die zijn het vaak niet waard. Jullie komen er samen wel uit zonder ruzie te maken of je mening door te drammen.

5. Je voelt dat hij echt gek op je is

Hij geeft je het gevoel dat jij het beste bent wat hem ooit is overkomen. Je voelt je niet onzeker en hoeft jezelf niet af te vragen wat hij voor je voelt. Want je weet dat hij oprecht met je is en dat je speciaal voor hem bent.

6. Je vindt zijn eigenaardigheden eerder schattig dan irritant

Wanneer zijn mindere eigenschappen naar boven komen, kun je er eerder om lachen dan dat jij je er aan zult ergeren. Normaal gesproken zul je het misschien als irritant ervaren, maar bij hem vind je het niet erg.

7. Jullie hebben dezelfde kijk op de toekomst

Je hebt het gevoel dat jullie op dezelfde manier naar de toekomst kijken. Jullie praten hier ook samen over en maken de mooiste plannen. Natuurlijk zullen er kleine verschillen zijn, maar uiteindelijk hebben jullie dezelfde toekomst voor ogen.

8. Je kan overal met hem over praten

Met hem kun je over alles praten en het gaat ook zo gemakkelijk. Je kunt open zijn over alles wat je voelt en zullen verder geen vervelende gevolgen hebben. Hij geeft je het gevoel dat hij naar je luistert en dat jij je hart bij hem kunt luchten.

9. Je hebt het gevoel dat alles op z’n plek valt

Wanneer je de man van je dromen leert kennen, heb je het gevoel dat alles op z’n plek valt. Ineens lijkt alles te kloppen. Je voelt dat je de rest van je leven met hem wilt delen en dat is een heel bijzonder gevoel. Diep vanbinnen voel je dat dit de ware voor je is en dat gevoel wil je voor altijd koesteren.

Ben je bang dat de liefde je nooit zult vinden? Onthoud dan deze dingen.