De ideale grote van het geslachtsdeel van een man is natuurlijk niet té groot en ook niet té klein. Gewoon een beetje daar tussenin. Toch heb je het helaas niet voor het zeggen en moet je accepteren wat je hebt. Kom jij er nou net eentje tegen die vrij groot geschapen is en twijfel je of het wel gaat ‘lukken’? Lees dan even verder voor het antwoord op de vraag of een man té groot geschapen kan zijn.

Kan een man té groot geschapen zijn?

Natuurlijk hopen we allemaal dat we geen problemen ondervinden tussen de lakens. Dat alles goed gaat en dat alles down there gewoon soepeltjes past. Maar is dat wel zo? Er zijn nog steeds veel vrouwen die helaas toch tegen bepaalde problemen aanlopen tijdens de daad. Eén daarvan is de grootte van de jongeheer van jouw lover. Toch hebben we goed nieuws voor jou als jij problemen ervaart. Het is namelijk absoluut niet gedoemd om te mislukken, gelukkig!

In principe kan het vrouwelijke geslachtsdeel namelijk iedere grootte aan. Wél is hierbij een kleine sidenote belangrijk. Het is mogelijk met de juiste hoeveelheid opwinding én soms met behulp van een beetje glijmiddel. Dit komt doordat een vagina vrij lening is en er genoeg stretch in zit. Ook als een man groot geschapen is. Voornamelijk jonge vrouwen zouden er geen moeite mee moeten hebben.

Pijn

Toch kan het zijn dat je wel tegen problemen aanloopt tussen de lakens. Dat komt veel vaker voor dan je denkt en is ook absoluut niet iets om je voor te schamen! We vinden het dan ook belangrijk om het wel even te benoemen. Ervaar jij problemen en gaat dit gepaard met pijn? Forceer het dan zeker niet. Pijn tijdens de daad is namelijk niet normaal. Kun je er zelf niet achterkomen hoe het probleem veroorzaakt wordt? Ga dan even langs de huisarts en leg je probleem uit. Hij of zij kan je zeker helpen om de oorzaak te vinden.

man té groot geschapen
Bron: Unsplash

Lees ook: Vragen over de penis die we niet durven te stellen