Je hebt mensen die zo veel talent hebben dat het bijna oneerlijk is! Zo ook Eurovisiesongfestival winnaar Måneskin. De band is niet alleen maar muziekaal, maar schittert dus nu ook in een Gucci reclamecampagne. Wauw! 

Måneskin

Afgelopen jaar won de Italiaanse band Måneskin het Eurovisiesongfestival in Rotterdam. De rockband had een stevig nummer maar wij vermoeden dat dat niet de enige reden was waarom ze wonnen. De zanger van de band, genaamd Damiano David, stal de show met zijn edgy uiterlijk. En niet alleen in Europa! Ook in de Verenigde Staten was Damiano een hot topic en ging hij viral over het internet. Wij snappen wel waarom…

Maneschijn

Wist je dat de naam van de band, het Deense woord voor “maneschijn”, werd voorgesteld door bassist Victoria? De band is natuurlijk Italiaans, maar Victoria’s moeder is Deens! De groep werd bekend door hun deelname aan het programma X Factor. Ze werden tweede in het elfde seizoen.

Gucci campagne

Niet alleen de knappe Damiano, maar ook de bandleden schitteren in de nieuwe campagne van het Italiaanse modehuis Gucci. De bandleden, of moeten we zeggen modellen, dragen de nieuwste ontwerpen van de speciale Gucci Aria-collectie. Deze collectie is ter ere van het 100-jarige bestaan van het modemerk. Je kunt de beelden al bekijken op de Instagram pagina van Gucci én op de website.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Gucci Official (@gucci)

We hadden al een tijdje niets meer Damiano David gehoord en eerlijk gezegd waren we hem een beetje uit het oog verloren. Maar wát een comeback! Male crush material for sure!

Lees ook: Crush op Damiano David? Hij is helaas niet single en dit is zijn vriendin!