Iedere relatie heeft wel eens een dipje als het gaat om een avontuurtje tussen de lakens. Je hebt er beide even wat minder zin in en het kost nou eenmaal iets meer moeite om een beetje in *the mood* te komen. Geen zorgen! Wij vertellen de 10 beste manieren om je partner in the mood te krijgen! En jezelf natuurlijk…

1. Geuren

En dan voornamelijk de geur vanille! Het schijnt dat vanille het beste in een man naar boven haalt. Met deze geur heb je hem binnen de kortste keren tussen de lakens. Breng een bezoekje aan de Xenos en haal geurkaarsen of geurstokjes en ga ervoor!

2. Muziek

Een van de manieren om je partner in the mood te krijgen. Muziek schijnt namelijk een uitstekend middel te zijn om jouw bf helemaal gek te maken. Kies voor een verleidelijke melodie en zet die aan. De kleding gaat gegarandeerd uit!

3. Massage

Hoe lekker is dit als je je een beetje gespannen voelt? Dat weten wij als geen ander. Bied aan om je partner een massage te geven en gebruik daar een lekker ruikende (vanille 😉 olie voor! Voor de extra sensualiteit kun je zijn ogen afdekken.

4. Neem de tijd

Neem de tijd voor het voorspel. Sowieso is dit enorm belangrijk, ook voor ons! Toch kun je hier nog wat extra tijd voor nemen om jouw lover helemaal gek te maken!

5. De juiste woorden

Een portie d talk kan net het laatste zetje zijn om je partner in the mood te krijgen. Stuur bijvoorbeeld gaandeweg een appje of fluister hem in een openbare ruimte verleidelijke woordjes in. Gegarandeerd succes!

6. De juiste kleding

Je weet waarschijnlijk heel goed wat je partner jou goed vindt staan. Strakke jurkjes, hakken of een v-hals? Trek je meest spicy outfit uit de kast en trek het aan. Zo weet je zeker dat je je partner over de streep kunt trekken.

7. Oogcontact

Oogcontact is een sterke manier van communiceren. Klets een beetje met elkaar en flirt ondertussen. Verleid hem met je ogen en voor je het weet is hij om!

8. Flirten

Over flirten gesproken! Mannen kunnen het enorm waarderen als je blijft flirten ondanks dat je al langer in de relatie zit. Raak hem aan en wees een beetje lief.

9. Kijk een spicy film

Kies eens voor een film met een erotisch tintje. Het kan ervoor zorgen dat jullie beide toch in the mood komen.

10. Praat met elkaar

En dan bedoelen we: gewoon praten! Mannen houden wel van intelligente vrouwen dus laat zien dat jij er een bent! Sta open voor debat en serieuze onderwerpen. Dit zou een man zijn hart wel eens helemaal op hol kunnen laten slaan en is dus een van de manieren om je partner in the mood te krijgen.