Zo’n vijftig procent van de wereldbevolking is man. Genoeg keuze dus zou je denken. Toch zijn we met z’n allen niet heel creatief. Er zijn namelijk een aantal puntjes waar mannen goed op scoren. Dit blijkt zelfs uit onderzoek! De mannen die een of meerdere van de onderstaande dingen bezitten, blijken wij dus aantrekkelijker te vinden. Oké, met de meeste dingen zijn we het wel eens. Jij?

@andreafaccio
@andreafaccio

Knappe koppen

Knappe koppen doen het vooral goed voor de kortstondige relaties of avontuurtjes, natuurlijk is jouw scharrel wel echt een hot guy, maar voor de langdurige relatie blijkt uiterlijk dus he-le-maal niet zo heftig mee te spelen als dat we allemaal denken.

Zelfverzekerd 

Een man die weet wat ‘ie wil, zonder meteen naast z’n schoenen te gaan lopen. Dat is wat een vrouw wilt. Tegelijkertijd moet hij zich wel ook kwetsbaar durven op te stellen…Balans mannen, balans.

Surf dude

De surfers hebben toch vaker blond haar. Als ze dan ook nog van die lange beach-lokken zo warrig langs hun gezicht hebben hangen, smelten we helemaal.

Viking look

Uit onderzoek blijkt dat lange mannen over het algemeen aantrekkelijker worden gevonden dan kleinere mannen. De grote blonde viking met lang haar, ruig uiterlijk en een baard komt dus weer goed uit de test. En laat de Hollandse mannen nu best iets weg hebben van die viking….


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Travis_ Fimmel Chile🇨🇱 (@travis_fimmel_chile) op

Haar, haar, haar 

O ja het, heeft misschien verder niet heel veel met blond te maken, maar het blijkt dus dat lichaamsbeharing ook heel goed werkt voor ons. Mannen met lichaamsbeharing worden vaak als mannelijk beschouwd, al moet het niet zo’n vachtje zijn op de onderrug… Maar voor een sexy baardje of wat borsthaar deinzen we zeker niet terug.

Baard

Over die baard gesproken… Gezichtshaar wordt dus zeker als aantrekkelijk beschouwd. Vaak werkt een stoppelbaardje heel goed, maar eerlijk; andere onderzoeken wijzen weer uit dat een gladgeschoren kin als het fijnst wordt beschouwd. Eigen keus dus. Eigen keus.

Humor

En naast dat het uiterlijk heel wat bepaalt natuurlijk, vinden we humor ook best belangrijk.