Niet iedere man komt direct naar je toegelopen om je nummer te vragen of om je een drankje aan te bieden. Sommige kiezen een andere manier, die misschien iets omslachtiger is. Herkenbaar? Misschien wel, want ook mannen kunnen er wat van als het gaat om het geven van stille en vage hints. Benieuwd of hij deze opmerkingen ook naar jou toe maakt? Dan vind hij je waarschijnlijk boeiender dan je denkt!

Schermafbeelding 2018-09-17 om 13.56.43

Hij wil altijd weten of je ergens heen gaat, denk hierbij aan groepsevenementen of andere feesten

Hij is zelf van plan om te gaan naar een verjaardagsfeest van een gemeenschappelijke vriend en wil peilen of jij daar misschien ook bij bent. De kans is groot dat hij er via-via achter komt of je écht naar het evenement gaat, omdat dat de grootste reden is voor hem om natuurlijk ook te gaan. Waarom hij het niet direct vraagt? Mannen willen graag hun ego in tact houden en daar horen zulke dingen natuurlijk niet bij, want natuurlijk is hij er niet voor jou maar voor ”die vriend”! vermoeiend af en toe..

Hij biedt je altijd een rit aan, waar je ook maar heen wilt.

Oké waar je ook maar heen wil is misschien voor iedereen anders, maar goed dit is wel een veelvoorkomende zin die vaak terugkomt in dit soort gevallen. Je bent ergens in de buurt en wil naar huis, toevallig ben jij hierover met hem aan het appen en hij laat vallen dat hij je wel een lift wil aanbieden. Heel lief ofcourse, maar zo obvious! 

Hij stelt dingen voor die lijken op een date, maar noemt het nooit een date.

Jullie hebben het toevallig over de nieuwe film die je graag wil zien, hij toevallig ook! Je hebt zin om bij een restaurant te eten die nieuw is in jullie omgeving, hij toevallig ook! Het zijn die kleine dingetjes waarmee die stiekem wil aangeven van, hé jij wil daarheen, ik wil daarheen.. Zullen we samen gaan? Waarschijnlijk durft hij het niet echt te vragen omdat hij bang is om een blauwtje te lopen.

Hij biedt jou zijn vest of jas aan wanneer je het koud hebt.

Cliché of niet, het is wel ontzettend lief. En handig! Misschien is het in dit geval gewoon een aardige knul die weet hoe die vrouwen moet behandelen, dat is ook mogelijk! Maar je kunt het vooral merken als jij niet zelf hebt aangegeven dat je het koud hebt en hij toch zijn jas aanbiedt. He likes you!

Tijdens het uitgaan blijft hij in de buurt

Als hij je écht leuk vindt, dan is hij niet zo makkelijk weg te slaan. Tijdens een avondje uit zul je ook merken dat hij in zekere zin in de buurt van jou blijft. Dit om je toch een beetje in de gaten te houden. Je bent natuurlijk vrij om te doen en laten wat je wil, maar dat mogen andere gasten niet. Mocht er iemand een move maken dan zal die er als de kippen bij zijn. Daarnaast wil hij natuurlijk gezellig met je dansen en biedt hij drankjes aan. Heel schattig wel!

Lees ook: hij is op zoek naar dit in een vrouw