Is-ie knap? Is-ie grappig? Is-ie goed gekleed? Wij vrouwen kunnen enorm veeleisend zijn. Maar ze worden pas écht aantrekkelijk als ze een zus hebben. Maar waarom eigenlijk?

11428110_1449200268721402_1344268463_n

Hij is beschermend

Doordat hij al relatiebreuken van zijn zus heeft meegemaakt, weet hij precies wie slechte intenties heeft. Mocht er iemand zijn die tussen jullie relatie wil komen, dan weet hij precies hoe hij daar het beste mee om moet gaan.

Hij is respectvol

Een man met een zus weet precies wat een vrouw wel of niet fijn vindt. Hij weet wanneer een vrouw zich niet op haar gemak voelt en waar de grens zit. Dit vinden wij natuurlijk héél fijn.

Hij begrijpt je

Wij vrouwen hebben eens in de zoveel tijd een rotdag. De ene dag lig je te rollen op de grond van de buikpijn en de andere dag lig je te janken in je bed, omdat je ruzie hebt met je best friend. Mannen met zussen weten hier alles van. Hij weet dus precies hoe jij je voelt en wat je nodig hebt om je weer beter te voelen.

Voor advies kan hij naar zijn zus

Wanneer hij niet weet wat-ie moet kopen voor je verjaardag vraagt hij het gewoon even aan zijn zus. Zij weet precies wat vrouwen nou wél en niet leuk vinden. Ben je er in ieder geval zeker van dat hij altijd goed zit met zijn presents.

Hij weet dat vrouwen emotioneel kunnen zijn

Huilen, huilen en nog eens huilen. Wij vrouwen kunnen emotioneel uit de hoek komen. Gelukkig weet hij daar alles van, omdat hij dit ongetwijfeld thuis ook heeft meegekregen. Hij weet precies wat hij beter wél en niet kan doen.

Lees ook: om deze dingen maken koppels het meeste ruzie.