Hoewel mannen een hoop dingen geweldig vinden in bed zijn er ook zeker een paar dingen die ze het liefst helemaal niet zien gebeuren. Je kunt nou eenmaal niet alles leuk vinden, maar over sommige dingen bestaat nou eenmaal een groot misverstand. Dit zijn zes dingen die mannen stiekem helemaal niet fijn vinden in bed.

dingen die mannen stiekem helemaal niet fijn vinden in bed
Bron: Netflix

Dingen die mannen stiekem helemaal niet fijn vinden in bed

Het is eigenlijk altijd lastig inschatten wat iemand precies fijn vindt in bed, omdat het nou eenmaal een kwestie van voorkeur en smaak is. Toch zijn er bepaalde dingen, waarvan we stiekem allemaal denken dat mannen dit heel fijn vinden. Niets is minder waar! De meeste mannen kunnen de volgende dingen niet waarderen.

1. Met z’n drietjes

Uiteraard zijn er uitzonderingen van mannen die niets liever willen dan een trio met twee vrouwen. Toch blijft het wel écht bij de uitzonderingen, want de meeste mannen willen jou liever helemaal voor zichzelf. Ze willen je met helemaal niemand delen! Dat is dan wél weer lief.

2. Een vinger in zijn achterste

We weten inmiddels dat de mannelijke ‘spot’ te vinden is in zijn achterste. Wanneer je je vinger naar binnen brengt in zijn… ja, gaatje richting de buik, heb je die zo gevonden. Hoewel dit voor veel plezier kan zorgen, willen mannen het toch vaak liever niet. Overleg dus altijd goed voordat je dit zomaar doet!

3. Te hard kreunen

Kreunen kan zeker een bindende factor zijn in bed. Toch geldt dat niet voor vrouwen die té hard en té veel kreunen. Mannen vinden het namelijk helemaal niet nodig dat je dit doet. Doe dus gewoon wat goed voelt en overdrijf zeker niet!

4. Nagels

Zomaar je nagels in zijn rug zetten wanneer bij bovenop ligt, voelt misschien heel sexy, maar wordt vaak niet zo ervaren. Sterker nog: mannen vinden vaak dat het pijn doet én hebben geen zin om nog dagen met eventuele striemen rond te lopen.

5. De achterdeur nemen

Hoewel je zou denken dat mannen dit ge-wel-dig vinden, ligt het toch net allemaal iets anders. Veel mannen vinden het namelijk helemaal geen must, zolang ze maar genoeg naar jouw mooie ronde billen kunnen kijken. Zitten als een hondje werkt en is daarom een van hun favoriete posities.

6. Faken

Stiekem zijn wij vrouwen hier waarschijnlijk allemaal wel schuldig aan. Soms lukt het niet én voel je aan alles dat het hem ook niet gaat worden. Eerlijkheid duurt het langst, maar vaak kiezen we voor de makkelijke weg: faken! Eigenlijk vinden mannen dit helemaal niet fijn. Ze hebben liever dat je gewoon eerlijk bent.