TikTok zit regelmatig vol met trends. Bepaalde liedjes, dansjes of acties nemen dan de overhand. Ook nu zien we inmiddels alweer een tijdje een bijzondere trend voorbij komen. TikTokker Aurelio Sanchez deed mee en ging helemaal viral. Hij blijkt namelijk een te gekke Mariah Carey look-a-like te zijn.

De FaceID TikTok trend

De nieuwe phone FaceID trend heb je wellicht al voorbij zien komen als je je vaker begeeft op dit platform. De mensen die meedoen aan deze trend laten zien hoe goed zij een celebrity kunnen na doen óf hoe zij lijken op één. Er zit uiteraard een audio onder. De tekst in deze audio luidt ‘Je hebt – celebrity’s – iPhone en je hebt FaceID nodig om hem te ontgrendelen‘. Vervolgens filmt men zichzelf en poseren ze uiteraard als de desbetreffende celebrity en hoor je het welbekende geluidje dat de ontgrendeling is gelukt.

TikTokker Aurelio Sanchez is getalenteerd

Hoewel veel van deze filmpjes niet zo bijzonder zijn, springt Aurelio Sanchez eruit met zijn variant. Hij haalt namelijk werkelijk alles uit de kast om een goede look-a-like te zijn. Dit doet hij uiteraard niet zomaar. Hij is namelijk een enorm goede make-up artiest. Eerder liet hij al meerdere bizarre gelijkenissen zien. Hij transformeerde zichzelf onder andere tot Dolly Parton en Michael Jackson. Ondanks dat het om totaal verschillende personen gaat, weet hij steeds weer de juiste look te creëren. Dat zijn talenten wel gewaardeerd worden, is duidelijk. Hij tikt namelijk bijna de 486.000 volgers aan en heeft inmiddels al zo’n 7,5 miljoen likes binnen weten te slepen.

Mariah Carey look-a-like

Dan nu natuurlijk naar dé Mariah Carey look-a-like. Gezien de komende kerstdagen, besloot Aurelia Sanchez zich ook te wagen aan deze trend met the one and only Mariah Carey. Veel beter had hij niet kunnen kiezen. Dat hij er dan ook nog eens een levensechte look-a-like van weet te maken, vinden wij echt geweldig. Bekijk hieronder hoe hij zichzelf tot deze kerstheld wist om te toveren.

@aurelioxsanchez@mariahcarey 🦋 ##aurelioxsanchez♬ apple pay w brittany laugh – requiem for a meme

Lees ook: Gossip-girl fans gaan compleet los op TikTok door deze Blair Waldorf- dubbelganger