Een weekje geleden maakte radio-dj Marieke Elsinga bekend bevallen te zijn van haar zoontje Jip. De kersverse ouders zijn dolgelukkig met hun kleine wondertje en hadden niks mooiers mogen wensen. Gisteren deelde Marieke een lief kiekje met haar kleine spruit.

Marieke Elsinga pasgeboren kindje
Bron: @mariekeelsinga

Bevalling

Vol trots liet Marieke vorige week op Instagram weten dat haar zoon is geboren. Hij is er! Onze zoon: Jip 💙”, schrijft ze in de caption. “Zijn tweede naam is Einte, naar mijn vader. Sinds 9 november 6.11 uur kunnen Sander en ik niet stoppen met naar hem kijken, met ‘m knuffelen en aan hem ruiken.”

Op de radio bij Qmusic vertelde ze dan ook wéér, hoe trots ze is: “Hij is echt een droombaby. Hij slaapt, hij drinkt supergoed, met borstvoeding gaat het goed. Hij poept, hij slaapt weer. Ik vind het zo gek, dat is óns kindje. Hij is zo mooi.”

Lief kiekje met Jip

Op Instagram plaatste de radio-dj gisteren een super leuke foto met haar pasgeboren zoontje Jip, waarop te zien is hoe ze lachend met de kinderwagen in het zonnetje loopt. “M’n hele hart ligt in die wagen 💙”, schrijft Marieke onder de foto. Cute!

‘Onbewust een duwtje gegeven’

Vlak voordat Marieke haar zwangerschap een maand geleden wereldkundig maakte, nam ze een stapje terug. Ze werkte een tijdje niet, iets wat ze al jarenlang wel keihard deed. ”Wat ik denk, is dat de zwangerschap mij onbewust een duwtje heeft gegeven, om een keer te zeggen ‘ik stop met over mijn grenzen heen te gaan en kies voor mezelf'”. Ze vervolgde met: “Omdat je niet alleen je eigen gezondheid hebt, maar omdat ook en baby in je buik aan het bouwen bent.”