Mark Baanders, toch wel dé publiekslieveling tijdens Expeditie Robinson 2023. Vanwege zijn kenmerkende optimisme en humor, heeft hij de harten van het hele land veroverd met zijn deelname. Helaas verloor Mark samen met Jochen de halve finale en moest hij weer terug naar Nederland. Maarre, hier ging een wel heel hartverwarmend telefoontje aan vooraf.

mark baanders emotioneel na bellen vriend

Mark Baanders verlaat Expeditie Robinson

Eerder bekend om zijn enigszins ballerige imago, heeft Mark Baanders zich tijdens het avontuur Expeditie Robinson ontpopt tot een ware publiekslieveling. Zijn doorzettingsvermogen, humor en sympathieke karakter hebben hem tot de favoriet van het publiek gemaakt, en Nederland is dol op deze onverwachte held. Zijn meest recente strijd tijdens de halve finale, waar hij blijk geeft van een bewonderenswaardig doorzettingsvermogen, heeft zijn positie als populaire deelnemer alleen maar versterkt.

Maarre, terwijl Mark de harten van velen heeft veroverd, blijkt hij zijn eigen hart al anderhalf jaar geleden te hebben weggegeven. Namelijk aan niemand minder dan aan zijn knappe vriend Boaz van Casteren. Het liefdesverhaal begon op 30 maart 2022 en sindsdien delen de twee geliefden hun gelukkige momenten met de wereld via Instagram. Nu ook het moment dat Mark de Expeditie moest verlaten.

Boaz van Casteren

In een recente video zien we hoe de PowNed-verslaggever, Mark Baanders, zijn vriend Boaz belt. Enne, dit is slechts een glimp van het té lieve gesprek tussen de twee. Alleen al bij het zien en horen van Boaz, barst Mark in tranen uit. “Ik heb zoveel aan je gedacht, ik heb alleen aan jou gedacht”, vertelt hij met tranen van geluk. Hij vertelt dat hij zijn telefoon geen seconde heeft gemist alleen de communicatie met familie. “Bo ik heb gedroomd van je, ik heb iedere dag wel 8 keer aan gedacht”, deelt Mark met vriendlief.

In dezelfde video deelt Mark meer geluksmomenten. Zoals het genieten van een heerlijke lunch met mede-deelnemer Jochen. Hier ontdekt Mark dat zijn liefde voor chocolade ook aanzienlijk groot is. De beelden laten zien hoe het duo zich tegoed doet aan bier, pannenkoeken, noodles, patat en taart alsof ze nooit eerder gegeten hebben (inderdaad een tijd geleden), wat een glimlach op het gezicht van ons tovert.

Mark Baanders heeft niet alleen indruk gemaakt met zijn fysieke prestaties tijdens Expeditie Robinson, maar heeft ook het hart van ons en Boaz gestolen. Zijn doorzettingsvermogen op het eiland en zijn oprechte emoties naar Boaz toe maken hem ook buiten het programma een publiekslieveling. Wij kunnen dan ook niet wachten om meer van Mark (en Boaz) te zien!