We kunnen niet ontkennen dat wij vrouwen altijd op zoek naar dat ene beautyproduct wat ons uiterlijk naar another level brengt. Nou ladies, het is gevonden en deze keer in de vorm van een sublieme mascara. Benieuwd? Dat zijn wij ook! Op TikTok gaat het los over deze variant; L’Oreal Paris Telescopic mascara van 13,- voor sky high wimpers.

Schermafbeelding 2021-01-06 om 11.22.21

Oké, de mascara bestaat al een aardige tijd, maar daardoor is hij niet minder amazing. De laatste tijd verschijnt dit beauty product, naast alle verslavende dansjes, op onze foryou page. Wat de mascara dan belooft? Nou, volgens de beschrijving en de mening van de verschillende TikTokkers een heleboel, komt ie:

Het kleine borsteltje slaagt erin de mascara gelijkmatig te verdelen over de wimpers – zonder al te veel gewicht toe te voegen en ze superlang te maken. Zelfs de kortste wimperhaartjes worden hierdoor voorzien van mascara. Hoewel de focus van deze mascara vooral ligt op het verlengen van de wimpers, voegt Telescopic ook wat extra drama toe, dankzij de microvezels die erin zitten verwerkt. Dit zorgt ervoor dat de wimpers er vol en volumineus uitzien. Sounds like a dream, right?!

Goed, laten we vooral zien wat er dan zo magisch aan is door het bekijken van deze filmpjes;

@brooke.redmonDefinitely recommend! Waterproof is my fav cause it stays all day🤭✨ #foryoupage #telescopicmascara♬ Blue Blood – Heinz Kiessling & Various Artists

@nicolemanzolliIs it worth the hype? #telescopicmascara #telescopic #lashes #mascara #eyelashes♬ You Got It – Vedo

@rikkisandhuuI tested the TikTok viral mascara that everyone has been talking about, so you don’t have to…💜✨ #makeuptips #beautynation #lorealtelescopic #foryou♬ original sound – .

Wij zijn sterk overtuigd, misschien toch binnenkort maar een bezoekje brengen aan de winkel…

Fan van Charlotte Tilbury? Deze bestsellers horen dan zeker thuis in jouw make-up tasje.