Mocht je denken dat dit iets te maken heeft in de afdeling seks, nee hoor. Masturdating is een datingtrend voor singles wat ooit in 2010 tot leven is gebracht en nu weer een comeback heeft gemaakt. En single ladies, het is absoluut iets waar jullie aan mee zouden moeten doen.

masturdating FEM FEM

Wat is ‘masturdating’ nou precies?

Nee, het heeft niks te maken met ‘masturbating‘. Masturdating is op date gaan met jezelf. Je gaat alleen uit eten of naar de bioscoop. Eigenlijk trakteer jij jezelf op een uitje wat stellen vaak samen doen maar dan gewoon alleen om te laten zien dat het leven ook leuk is als single. Dus ga een keer uit je comfort zone in de vorm van quality time met jezelf. Je leert jezelf namelijk nóg beter kennen: wie je nou precies bent en waar je gelukkig van wordt.

Masturdating: Going out alone. I.e. seeing a movie by yourself, going to a restaurant alone.

Weet je wat ook fijn is: je hebt geen ruzie over welke film je wil zien, wat je wil eten – alles bepaal jij zelf. Je ontwikkelt een sterke en liefdevolle relatie met jezelf en wellicht voelt het niet zo maar eigenlijk ben je ook bezig met het ontwikkelen van een stevige basis voor je volgende relatie.

Afijn, heb je de tijd genomen om jezelf beter te leren kennen door middel van masturdating? Dan hebben wij een leuk uitje voor je eind september. Wellicht kom je daar jouw Prince Charming tegen.