Het lijkt erop dat er een dubbelganger van F1-coureur Max Verstappen op deze aardbol rondloopt. Het internet stond deze week op z’n kop nadat de moeder van Max Verstappen een foto van haar twee kleinkinderen op Instagram deelde. Eén van de twee jongetjes heeft namelijk bizar veel overeenkomsten met Max.

Dubbelganger gespot

De moeder van Max Verstappen wist haar volgers deze week te verbazen met een enorm schattig kiekje. Op de foto houdt Sophie Kumpen, de moeder van de F1-coureur, twee kleine mannetjes in haar armen. Een enorm schattig kiekje, waarbij één ding vooral heel erg opviel. De gelijkenissen tussen Max en één van de twee jongetjes.

Sophie heeft de neefjes van Max in haar armen. De mini-versie van Max (zoals we ‘m vanaf nu noemen) is Luka, het eerste zoontje van de Max’ zus Victoria-Jane Verstappen en haar vriend Tom Heuts. Luka werd in 2020 geboren en in 2021 kwam zijn broertje Lio (rechts) erbij.

Overeenkomsten

Fans van Max Verstappen reageren massaal onder de foto van Sophie. Zo wordt er in de reacties alleen maar gesproken over de gelijkenissen tussen Max en Luca. “Luka looks more like Max everyday“, “Both lovely!!!! One is very mini Max!!!!“, “Such a copy of Max“, “Wow, links net Max. Hoe grappig die family genes” en “That is literally Max on the left“, klinkt het bij de foto.

Max zelf heeft nog niet op de foto gereageerd, maar zal vast en zeker op de hoogte zijn van de gelijkenissen tussen hem en zijn neefje. De F1-coureur is op dit moment aan het genieten van een zonnige vakantie met zijn grote liefde Kelly Piquet. De beauty deelde daar onlangs een aantal prachtige kiekjes van die ons instant summer vibes geven.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KELLY PIQUET (@kellypiquet)