Het is groot nieuws in de familie Froger! Zanger en expeditie-deelnemer Maxim Froger heeft samen met zijn vriendin Ruby een prachtig huis gekocht in hartje Gooi. Het stel was al een tijdje op zoek naar hun droomhuis en heeft nu eindelijk de perfecte woning gevonden. Enne, als we de foto’s moeten geloven is het een echt pareltje!

Maxim Froger nieuw huis

Maxim Froger en vriendin Ruby

Maxim Froger kennen we allemaal als zoon van René Froger. Maar ook zeker tegenwoordig als een spraakmakend kandidaat bij Expeditie Robinson. Hier is hij nog steeds te zien en leren we de jonge Froger ook een stukje beter kennen. Op de website van Maxim Froger lezen we dat hij een bekende achternaam heeft, maar duidelijk zijn eigen stijl heeft. Ja hoor, Maxim is inderdaad de zoon van de beroemde zanger en oprichter van Toppers, René Froger. En hij volgt in de voetsporen van zijn vader, want onlangs heeft hij zijn debuutsingle “Wie” uitgebracht. In het liefdesliedje zingt hij: “Wie kent me beter dan jij.”

Enne, dat gaat natuurlijk over zijn knappe vriendin Ruby, met wie hij al een tijdje samen is. Maar bij een liedje blijft het zeker niet. Na dit zoetsappige nummertje hebben ze namelijk nog een andere mijlpaal bereikt!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maxim Froger (@maximfroger)

Een pareltje van een huis

De twee hebben namelijk een prachtige gezinswoning gekocht. Het huis staat te koop voor €895.000 k.k. en bevindt zich in Blaricum, een populaire en kindvriendelijke wijk genaamd de Blaricummermeent. Het betreft een moderne, helft van dubbele villa met een prachtig rieten dak. De ligging is heerlijk rustig, tegenover een sfeervol plantsoen. 

Als je het ons vraagt, is dit echt een pareltje van een huis! Het heeft alles wat je maar kunt wensen: een ruime tuin, voldoende slaapkamers, en ook nog eens gelegen in een gezellige buurt. Maxim en Ruby hebben dus duidelijk oog voor stijl en comfort. Voor het koppel markeert deze stap de start van hun leven samen. Want met deze gezinswoning, is er misschien wel genoeg ruimte voor uitbreiding in de familie Froger. Hope so! 

Woning Maxim Froger
Bron: Funda
Woning Maxim Froger
Bron: Funda
Woning Maxim Froger
Bron: Funda
Woning Maxim Froger
Bron: Funda

Blaricum

Blaricum staat bekend als één van de meest exclusieve gemeentes in Nederland. Het is dan ook niet verrassend dat veel bekende Nederlanders hier hun thuisbasis hebben gevonden. Met zijn authentieke dorpskern, prachtige natuur en goede bereikbaarheid via de snelwegen A1 en A27, is Blaricum de ideale plek om te settelen. Of je nu op zoek bent naar rust en privacy of juist naar gezelligheid en levendigheid; Blaricum heeft het allemaal!

We zijn blij voor Maxim en Ruby en hopen dat ze vele jaren van geluk zullen beleven in hun nieuwe pareltje van een huis.