Maxime Meiland besloot afgelopen week de schaar in haar eigen lokken te zetten. En dat is iets wat de blondine beter niet had kunnen doen. In een TikTok-video laat ze namelijk zien dat er een enorm stuk van haar haren af is geknipt.

‘Er ging hier iets verkeerd’

Nemen we een kijkje op YouTube of TikTok, dan vinden we tig video’s over het knippen van je eigen haar. Dit ziet er over het algemeen simpel uit, maar toch is het wat ons betreft een gevalletje do not try this at home. Maxime Meiland dacht daar anders over en besloot een pluk haar van haar hoofd te knippen. Waarom? Dat is ons niet helemaal duidelijk.

Op de TikTok-video die Maxime deelt, zien we dat er een gigantische pluk haar van het hoofd van Maxime wordt geknipt. “Er ging hier iets verkeerd”, horen we haar zeggen.

@maximemeiland1Doorpakken♬ origineel geluid – Maxime Meiland

Pluk haar afknippen

We weten niet waarom Maxime deze rigoreuze beslissing maakte. Wellicht heeft het iets te maken met een grote knoop in haar haren? We zullen er waarschijnlijk nooit achterkomen…

We hopen voor Maxime dat haar blonde lokken weer zo snel mogelijk aan zullen groeien, aangezien de beauty onlangs nog een kiekje deelde van haar prachtige coupe. We weten niet wat Maxime hier met haar lokken heeft gedaan, maar het ziet er stunning uit.