Elk jaar rond de kerstdagen weet McDonalds ons te verassen met smullende cadeaus. Ook dit jaar heeft het restaurant ontzettend zijn best gedaan om met veel McDonalds fun vaarwel te zeggen tegen 2022. Eén van de schattigste dingen die je van de fastfoodketen krijgt zijn de kerstballen in een vorm van een kipnugget.

McDonalds
Bron: @mcdonaldsnl

Get away Island

Iedereen die de McDonalds-app nog niet heeft geinstalleerd moet dat maar gauw even doen. De app is helemaal omgetoverd tot een spelletjes eiland genaamd Get away Island. Op elke dinsdag en woensdag worden er nieuwe games geplaatst waarbij je prijzen kunt winnen. De prijzen bestaan uit kortingscodes, merchandise en nog veel meer.

Ontdek het eiland en spaar de je stempels, want door het verzamelen van de stempels maak je nog meer kans op geweldige prijzen.

Kipnugget kerstbal

Dit jaar zie je steeds vaker dat kerstbomen volhangen met gekke ornamenten zoals kerstballen in vorm van eten. Overal zie je bomen met groenten, fruit of cupcakes and we love it all. McDonalds vond het leuk om ook mee te doen met deze stijl en heeft de kipnugget kerstbal op de markt gezet.

En niet zomaar een kipnugget, maar een kipnugget met een kerstmuts op. How cute. Om deze kerstbal in je boom te kunnen hangen, moet je wel 2000 McPunten inleveren. Dat staat gelijk aan €200. Heb je dat nog niet? Je kunt proberen nu nog 2000 punten bij elkaar te sparen, maar of dat echt gezond is, is weer een andere vraag…

Gelukkig zijn er nog meer producten in de app die je voor minder punten kunt kopen, zoals de Franse Frietjes Sokken of de Happy PopSocketBeiden verkrijgbaar voor minder dan 550 punten.

Hoe leuk is het als je kunt genieten van je BigMac-menu met een paar Franse Frietjes Sokken aan? We are loving it.