Ben jij ook zo gek op de zoetzure saus van McDonalds? Je bent niet de enige, want van alle McNugget-sausjes is deze toch wel de absolute favoriet. Maar wist je ál wel dat er een heel vreemd ingrediënt in het sausje zit?

McDonalds zoetzure saus
Bron: Unsplash

Lekker smikkelen, maar…

Heerlijk, doe ons maar kip twintig met heel veel zoetzure saus. Toch zijn er maar weinig mensen die precies weten wat er dan in deze beroemde saus zit. Best logisch eigenlijk, we willen helemaal niet weten wat voor ingrediënten ze gebruiken. Gelukkig valt het bij de zoetzure saus mee, geen super vies ingrediënt waar je vies van op zit te kijken. Neem de smaak van de saus goed in gedachten, koppel hier een fruit aan en probeer het eerst te raden voordat je verder leest…

TikTok

Het TikTok-filmpje van @evs_kii waarin ze openbaar maakt wat er precies in de saus zit is inmiddels al bijna een half miljoen keer bekeken en er is letterlijk niemand die het “vreemde ingrediënt” heeft geraden. Ben jij benieuwd wat het ingrediënt is? Kijk hieronder de TikTok.

@evs_kii

Did you know what fruit is in the sweet’n’sour from @mcdonaldsuk ???

♬ original sound – evs_kii

Abrikoos

Dit had je waarschijnlijk niet geraden: abrikoos! De meeste mensen waren in shock bij deze onthulling. Letterlijk niemand, heeft het op Tiktok geraden. Mango was daarentegen wel een populair antwoord, net als ananas en mandarijntjes. Een ander groot deel van de volgers gaf toe dat ze er nooit over hebben nagedacht, maar de saus gewoon aten. Wij behoren stiekem tot de laatste categorie mensen. En jij?