De verdwijning van de vlees-McKroket heeft een ongekende verontwaardiging teweeggebracht, en dat snappen we helemaal. Daarom zijn wij ook mega blij met het nieuws dat je de Vlees-McKroket straks gewoon weer kan bestellen bij McDonald’s! Maarre, wat hier vooraf gebeurde, was een ware verrassing voor McDonald’s zelf.

McKroket terug bij McDonald’s

Vlees-Mckroket van McDonald’s

Eerlijk is eerlijk, wie houdt er nou niet van een avondje culineair eten bij McDonalds? Of dat nu op een normale dinsdagavond is, of na het stappen: we worden allemaal een stukje gelukkiger van de Maccie.

En de vegetariërs al helemaal de laatste tijd. McDonald’s had namelijk een flink aantal nieuwe vega opties aan haar assortiment toegevoegd. Niet zonder reden, want met de ingang van de vier vleesloze opties wilde McDonald’s de bezoekers stimuleren om minder vlees te eten. Maarre, dit viel niet helemaal lekker bij de vleeseters. Voor dit doel werd namelijk de vlees-Mckroket vervangen voor een vega variant. En dat was even slikken!

Boze reacties

Op X stroomden de afgelopen dagen klachten en verontwaardigde reacties binnen van bezorgde McKroket-liefhebbers. Voor degenen die trouw hadden gezworen aan de sappige, hartige McKroket met vlees, was het verdwijnen ervan meer dan slechts een smaakverandering – het was een reden tot paniek.

Maar goed nieuws voor de liefhebbers van een stukje vlees. De geliefde McKroket keert namelijk terug! Volgens een officiële verklaring aan RTL Nieuws zal de geliefde McKroket met vlees in november van dit jaar weer terugkeren. Dit nieuws heeft de boze McKroket-fans gelukkig weer rustig doen krijgen.

Definitief terug

Een woordvoerder van McDonald’s liet weten: “We hebben ons eerlijk gezegd niet gerealiseerd hoeveel McKroket-fans er zijn. Dat is nu wel duidelijk geworden.”

Voor degenen die de afgelopen dagen met een bezwaard hart leefden, is er nu hoop. De McKroket zal niet zomaar meer verdwijnen uit het assortiment en keert definitief terug op het menu. “Hij stond natuurlijk al jaren op ons menu. Dat zal ook in de toekomst weer het geval zijn”, verzekerde de woordvoerder.

De discussie over ‘wel of geen vlees’ in de McKroket bij McDonald’s heeft ongetwijfeld geleid tot verhitte gesprekken en passievolle betogen op X.

Kortom, de spanning rondom de McKroket is voorbij, en de vlees-McKroket keert terug naar McDonald’s. De McKroket mag dan slechts een burger zijn, maar het is gebleken dat voor veel Mcdonald’s bezoekers de burger toch net wat meer betekende!