Voor iedereen die áltijd roze draagt op woensdagen, één keer per week hun haar in een staart dragen en alleen op vrijdag jeans of een sportbroek aan trekken: dit is speciaal voor jullie. Aankomende zomer komt namelijk de allereerste editie van de Mean Girls festival in Engeland en dit is wat we tot nu toe weten…

mean girls festival FEM FEM

Mean Girls Festival

Ben jij de ultieme fan van de populaire film, zorg dat vooral dat jij 12 tot 16 juni vrijhoud in jouw agenda voor een retourtje naar de Britse hoofdstad. In Marylebone gaan ze de Seymour Leisure Centre volledig transformeren naar North Shore High School – de school waar de film zich afspeelt. De kosten van een kaart is 25 pond wat omgerekend zo’n 30 euro is en kan je hier kopen.

Wat je kan verwachten is het volgende: drankjes en eten geïnspireerd door de film, een Mean Girls-fotoshoot, de film zelf kan je uiteraard weer bekijken, een Spring Fling feest net zoals in de film en natuurlijk een hoop mensen gekleed in het roze of als hun favoriete personage uit de film – dat is namelijk een must als je hierbij aanwezig wil zijn.

Zoek je nog een festival voor tijdens het Paasweekend? DGTL is waar je heen wil!