De familie Meiland is inmiddels niet meer weg te denken van de buis. Je moet onder een steen gelegen hebben om deze bijzondere familie niet te kennen. Ben jij benieuwd hoe ze er uit zagen voordat we ze op televisie konden bewonderen? Lees verder voor de leuke kiekjes van de Meilandjes uit de oude doos.

Meilandjes
Bron: Talpa

De Familie Meiland

Sinds een aantal jaar kunnen we wekelijks genieten van de familie Meiland op televisie. De familie begon met het vastleggen van hun leven in Frankrijk, maar doet inmiddels al veel meer dan dat. Het chateau dat ze daar hadden, is verkocht en ze wonen al lang weer in Nederland. Maarre, ook hier kunnen ze zeker niet stil zitten hoor. Ze zijn alweer bezig met een nieuw project en binnenkort kun je zelfs al slapen in hun nieuwste pension.

Realistisch?

Over het programma hebben we zo onze vraagtekens, want de geruchten gaan dat lang niet alles echt is. Veel dingen zouden in scene gezet zijn om de kijkcijfers te kunnen blijven trekken. En of dit werkt, want het programma trekt alsnog genoeg kijkcijfers. Ondanks dat dus lang niet altijd alles spontaan is, kunnen we er intens van genieten.

Oude foto van de Meilandjes

Genoeg gekletst. We gaan door naar de foto’s! De Meilandjes waren natuurlijk niet altijd bekend, dus stiekem zijn we ook wel benieuwd welke veranderingen zij door de jaren heen gemaakt hebben. Gelukkig delen alle Meilandjes regelmatig oude kiekjes uit hun jongere jaren en kunnen we, na een tijdje zoeken, het één en ander zien. Vooral de kinderen, Maxime en Montana, hebben grote veranderingen doorgemaakt.


Toch zijn Maxime en Montana zeker niet de enige, want ook Martien ziet er veel anders uit! Martien’s uiterlijk van vroeger werd uitgebreid besproken tijdens zijn bezoekje aan het programma Hoge bomen, van Jeroen van der Boom.