Soms hebben we wat te zeggen over meisje meisjes. Iets over nagellak, rokjes en perfecte hairdo’s, maar stiekem zijn we allemaal een meisje meisje. Niks negatiefs, maar gewoon typische dingen waarin ook jij je herkent. Zelfs als roze niet je lievelingskleur is. En? Ben jij dus een echt meisje meisje? Of toch niet…

1. Miskoop?

We hebben allemaal een kledingstuk met het kaartje er nog aan in de kast hangen. Miskoop? Misschien, of we hebben gewoon nog niet de tijd gevonden dit item bij een fantastische outfit te combineren. Kan natuurlijk ook.

2. ”Ik heb niks om aan te doen”

We hebben nooit iets om aan te doen. Jawel, onze hele kast hangt vol, maar iedere dag is het weer het zelfde verhaal. ”Ik heb niets om aan te trekken,” iedere ochtend weer.

3. Kritisch

We willen graag die foto voor Instagram maken, maar deze is nooit goed. ”Nee, nog een, nog een. Nee, maar hier zit m’n haar lelijk…” We hebben altijd wel iets te zeuren en dat terwijl we van die knappe wezens zijn.

4. Alleen naar ’t toilet

Nee… samen naar de WC gaan is toch ook gewoon veel gezelliger.

5. Niks aan de hand

Lekker typisch meisjes wel ”Nee, er is niks,” maar vervolgens boos worden wanneer je vriend niet doorvraagt.

6. Te veel werk

Nagels lakken echt te veel tijd vinden, maar jaloers zijn op meiden die wel hun nagels mooi hebben gedaan.

7. Lenen of houden

Iets lenen van je huisgenoot, om het vervolgens toe te eigenen aan je eigen garderobe.

8. Healthy, of toch niet

Vandaag de dag echt super gezond beginnen, maar dan om 10.00 bij de koffietent wel een Vanilla Latte bestellen.

meisje-meisje-femfem

Een meisje meisje heeft echt niet iedere dag roze kleding aan. Maar we houden er zeker van om af en toe iets roze aan onze look toe te voegen. En daarom gaan we vandaag voor lekker veel roze.