Het festivalseizoen is weer begonnen en daar worden wij blij van. Alleen al in Amsterdam vinden er dit jaar meer dan 300 festivals plaats. Genoeg te beleven in eigen land, maar voldoende mogelijkheden om je ervaringen naar een hoger level te tillen. Dus ben jij een liefhebber van elektronische muziek, pop en hiphop en staat een bezoek aan een buitenlands festival al een tijdje op je to-do list? Dan hebben wij een onvergetelijke aanrader voor je!

Melt Festival 2019

Voor de mensen die nog nooit van Melt gehoord hebben: Melt is een driedaags festival in Duitsland. En als je één land kan toevertrouwen hoe ze een feestje moeten bouwen, zijn het onze Oosterburen wel. Melt speelt zich af in het Oost-Duitse Gräfenhainichen, op een kleine twee uurtjes van Berlijn. Het terrein kenmerkt zich door de gigantische kraan die de skyline kleurt en door de industriële vibe wordt het ook wel ‘stad van ijzer’ genoemd. Naast dat dit industriële terrein echt iets is wat het festival uniek maakt, is er nog een pluspunt: een groot meer. Vanaf de camping kun je er makkelijk komen om een verfrissende duik te nemen.

FESTIVAL MELT

Line up

Sinds 2004 is Melt steeds populairder en groter geworden, dit is met name te danken aan de unieke locatie, de fijne sfeer en niet te vergeten: de uitgebreide line-up. Een mix van hiphop, pop en elektronische muziek zorgen ervoor dat er voor ieder wat wils is. Namen als Bon Iver, The Black Madonna, Kaytranada en Honey Dijon zullen dit jaar aanwezig zijn, verspreid over verschillende stages. Naast deze grote artiesten is er ook onwijs veel nieuwe en onbekend talent aanwezig.

LINE UP MELT

Weekendticket

Normaal gesproken betaal je al snel de hoofdprijs voor een festival van dit formaat, maar een heel weekend feesten inclusief camping kost maar €129. Meer zin in luxe? Ook zijn er VIP tickets verkrijgbaar, deze kosten €239. Je krijgt hiermee toegang tot de vip camping, shuttle, area, pre-party en nog veel meer. Bekijk wat je opties zijn qua tickets op de website van Melt.

MELT VIEW

Dus mocht jij zin hebben in een onvergetelijk weekend vol feesten, gezelligheid en lekker weer? Dan weet je nu welk festival je bovenaan je lijstje moet zetten voor deze zomer. Je krijgt er gegarandeerd een onvergetelijk weekend voor terug.