Het gerucht dat Thomas van der Vlugt zijn relatie na De Bachelor minimaal zes maanden aan moest houden, gaat al een lange tijd rond. Dit zogenaamde ‘zes maanden contract’ is nooit bevestigd, maar blijft een hot topic. Thomas verbrak namelijk zijn relatie met Merel Beks precies zes maanden na het programma. En daarover doet Merel nu een opvallende uitspraak.

merel beks
Bron: En dan?

De Bachelor

Wat begon als rozengeur en maneschijn, eindigde in een nachtmerrie voor Merel Beks. De beauty deed mee aan De Bachelor om het hart van Thomas te veroveren. Dit lukte, want Merel won het programma en was tot over haar oren verliefde op de knappe Thomas. Voor even leken de twee het perfecte koppel, tot er flink wat geruchten over Thomas verspreid werden. Hij zou meerdere malen vreemd zijn gegaan, werd gespot met andere dames en loog hierover tegen Merel. Eindstand: de twee besloten uit elkaar te gaan en heel Nederland kon van de heisa meegenieten.

Zes maanden

In gesprek met Dealorian doet Merel in de nieuwste Youtube-aflevering van EN DAN? haar verhaal. Hierin vertelt Merel over het bizarre einde van dit sprookje. Zo doet ze een boekje open over de filmpjes en foto’s die ze over Thomas toegestuurd kreeg en vertelt ze over de breuk tussen hun twee. Ook doet Merel een opvallende uitspraak over de timing van de breuk. Thomas maakte het namelijk zes maanden na het programma plotseling uit.

“Was er een zes maanden contract?”, vraagt Daelorian in de video. “Dat hoop ik niet”, stelt Merel vervolgens. “Ik heb wel een dm gekregen van iemand die een juicekanaal beheert en die zei: ‘Lieve Merel, dat zes maanden contract is echt waar.'” Bewijs was er volgens deze persoon niet. “Hij zei dat het via een van de hogere bazen bij RTL zou gaan, maar hij het binnen het bedrijf had gehoord. Volgens hem klopte het echt.”

Voor schut gezet

Merel was behoorlijk pissed na het horen van deze berichten. “Als dat zes maanden contract er is, en hij krijgt er geld voor, geef mij dan op z’n minst de helft. Ik voel me voor lul gezet. Hij maakt het bijna precies na zes maanden uit.” Hmm… Wij vinden het iets té toevallig.