Iedereen heeft wel eens last van die vervelende donkere kringen onder de ogen. Nu hebben wij een manier gevonden hoe jij ze makkelijk weg kan werken. Volgens TikTok is de ‘Triangle concealer’ de methode.

concealer
Bron: Pinterest

Triangle concealer

Het is niet de oude ‘normale’ hack waar je aan denkt. Een driehoek onder je ogen teken met concealer en dan blenden. Nee, deze hack werkt toch nét even wat anders. Met de triangle methode teken je minimaal drie kleine driehoekjes concealer op je gezicht. Op de binnenste ooghoeken, de zijkanten van de neus en de hoeken van de onderlip.

De nieuwe methode is inmiddels meer dan 3,2 miljard bekeken op TikTok. Beautyvloggers zijn onder de indruk hoe goed de methode werkt. Het is perfect voor mensen die niet veel make-up willen gebruiken. Het werkt trouwens niet alleen voor donkere kringen, maar het geeft je gezicht ook een ‘lift’ en heldere look. De driehoekige vorm accentueert een gebied met veel impact zonder overmatig gebruik van het product, en dat alles terwijl schaduwen worden verhelderd en bedekt.

Tutorial

Wil je het zelf ook uitproberen? Easy! Het enige wat je nodig hebt, is concealer en een kwast. Begin met de ogen door met een concealerkwast een kleine driehoek onder de binnenhoek van je ogen aan te brengen. Het is belangrijk dat je hier niet te hardhandig mee omgaat. De driehoek mag niet groter zijn dan een derde van de lengte van je neus. Breng daarna een driehoek aan, aan de zijkant van je neus en in de hoeken van je onderlip.

Hieronder zie je een video hoe het werkt. Wij zelf zijn ook erg enthousiast over de nieuwe concealer methode.

@lenkalul had to give it a go! what do we think? 🤍 ad using @NARS Cosmetics soft matte concealer, @ELEMIS pro collagen rose hydro-mist, @Huda Beauty concealer brush, ib @Deborah Ruiz #makeup #makeuptransformation #makeuptrend #faceliftmakeup ♬ ты и я – 🇷🇺/🇰🇿