Michella Kox en Janice Blok kennen we inmiddels wel. En we weten ook dat de twee dames elkaar nog steeds niet kunnen uitstaan na Echte Meisjes in de Jungle. Maarre, tóch zijn ze gevraagd om samen aan dit bekende programma mee te doen.

Michella Kox en Janice Blok
Bron: Videoland | Echte Meisjes in de Jungle

Michella Kox en Janice Blok

Tegenwoordig kunnen we Michella Kox en Janice Blok kennen van het realityprogramma Echte Meisjes in de Jungle. De twee zijn alles behalve vriendinnen en dat konden we duidelijk merken in het programma. Michella was niet de enige die zich irriteerde aan Janice. Er was veel kritiek over Janice haar uitspraak. Zo noemde ze in een aflevering Michella een ‘dikke trol’ en veel mensen vonden dit bodyshaming. Op Twitter barstte het toen los van de kritiek. Maar ook na het programma ging alle drama door en dat was ook allemaal wel te zien op social media. Tijdens de reünie was het ook weer geëscaleerd. Het is overduidelijk dat de twee nooit vriendinnen zullen worden, of misschien toch wel?

Eating with my Ex: Best Friend

Binnenkort start er weer een nieuw seizoen van Eating with my Ex. In het programma schuiven exen bij elkaar aan tafel voor een diner, maar niet zomaar een diner. Per gerecht krijgen beide exen een pittige vraag. Deze vragen kunnen gaan over de relatie, waarom het niet werkte en over dingen die misschien nog niet zijn uitgesproken. Maarre, er is nu een nieuwe variant van het programma, namelijk Eating with my Ex: Best Friend.

Dat maakte me Fawry tijdens een aflevering van RealiTea. Fawry werd zelf gevraagd voor het programma, maar omdat hij geen bekende exen heeft, werd hij gevraagd voor de nieuwe variant. En wat blijkt, de twee aartsvijanden Michella Kox en Janice Blok zijn ook gevraagd om mee te doen. We zijn benieuwd of ze ja hebben gezegd. Wie weet zien we de twee binnenkort weer op de buis. Zouden ze met elkaar aan één tafel kunnen zitten, denk je?

Lees ook: Janice Blok en Michella Kox zijn het een keer met elkaar eens