We hebben Michella Kox en Louisa Jansen natuurlijk allemaal kunnen zien in het iconische programma Echte Meisjes in de Jungle. De twee zijn sinds hun avontuur in de jungle niet meer van elkaar weg te slaan. Ze krijgen nu zelfs hun eigen Videoland-serie, maar daar houdt het niet op. Louisa deelde namelijk een foto op haar Instagram waardoor wij denken dat we de twee ook nog in een ander programma gaan zien.

louisa michella kox

Michella Kox en Louisa Jansen

Als je niet zo’n fan van Michella Kox en Louisa Jansen bent hebben we slecht nieuws. We zijn waarschijnlijk nog lang niet van de twee reality-sterren af. Na hun deelname aan Echte Meisjes in de Jungle hebben ze goed de smaak te pakken gekregen en zijn ze niet meer weg te denken uit de tv-wereld. Zo krijgen ze niet alleen hun eigen Videoland-serie, maar zien we ze binnenkort ook in een ander programma.

Het programma

Louisa deelde op haar Instagram een foto samen met Giel de Winter van StukTV en natuurlijk ook Michella Kox. De vrouwen hebben beide een kogelvrijvest aan. Het lijkt er dus op dat we ze binnenkort in het programma De Kluis van StukTV zullen zien. Of zou dit juist voor hun eigen Videoland-serie zijn?