Het lijkt er op dat Echt Meisje Michella Kox een carrière switch gaat maken. Na haar deelname aan Echte Meisjes in de Jungle heeft ze blijkbaar andere plannen. Ja, Michella gaat beginnen met muziek maken. Dat maakte ze gisteren bekend op haar Instagram en TikTok.

michella kox
Bron: Videoland | Echte Meisjes in de Jungle

Michella Kox

We weten inmiddels wel wie Michella Kox is, want met haar sterke mening en opvallende persoonlijkheid is ze niet te missen. Ze heeft deelgenomen aan televisieprogramma’s en later verscheen ze ook als presentatrice op tv. In 2011 was ze voor het eerste te zien in Echte Meisjes in de Jungle, waar ze twee keer aan mee deed. Inmiddels is het haar derde keer dat ze meedeed aan het programma, want dit jaar was ze te zien in het nieuwe seizoen. Maar dat is niet het enige waarin we haar konden zien.

Van 2018 tot en met 2019 was Michella Kox te zien in de aftertalk van Temptation Island. Ze had in de aftertalk haar eigen onderdeel waarin ze de laatste roddels besprak met de deelnemers. Later konden we haar zien in Slechtste Chauffeur van Nederland VIPS. Ze wist de finale te behalen en kreeg daardoor haar eigen serie op Videoland genaamd, Michella Rijdt Door.

Carrière switch

Maar ja, je leest het goed. Michella Kox gaat echt beginnen met muziek maken. Dat maakte ze gisteren bekend op haar Instagram en TikTok. Ze liet een stukje van haar eerste lied horen. “Ben een kakkerlak met nagellak”, schreef ze onder de video. In de comments gaan mensen stuk van het lachen. “Dit is wat we nodig hebben!” en “Ik kan niet meer!!!”, schrijven mensen in de comments.

@michellakox1 #foryoupage #foryou #voorjou #echtemeisjesindejungle #fyp ♬ origineel geluid – michellakox1

Videoclip

Bij een lied hoort natuurlijk ook een videoclip, dus die zullen we binnenkort ook gaan zien. Michella laat op haar Instagram weten dat ze nog figuranten zoekt. Twee dragqueens en twee gespierde mannen die haar kunnen optillen. Als je mee wil doen, dan kan je je aanmelden via Louisa Janssen, want zij regelt namelijk alles. We zijn benieuwd naar het lied en hoe de videoclip eruit gaat zien.

michella kox
Bron: @michellakox
michella kox
Bron: @michellakox