Het is feest in huize de Jong! Voetbalster Frenkie de Jong en zijn vriendin Mikky Kiemeney hebben ruim een week terug hun eerste kindje verwelkomd. En dat niet alleen, ze hebben ook nog eens een ontzettend schattige naam gekozen voor hun pasgeboren zoontje.

Mikky en Frenkie naam kind
Bron: @mikkykiemeney

Kersverse ouders Mikky en Frenkie

Op 21 november 2023 kwam de kleine spruit ter wereld en sindsdien straalt het jonge gezin van geluk. Hoewel de vader van Frenkie de geboorte bekend maakte, delen Mikky en Frenkie nu eindelijk ook zelf een update van de geboorte. Enne, wat voor een update! Met deze té lieve foto introduceren ze gelijk de naam van hun zoontje: Miles de Jong. Als je het aan ons vraagt: een prachtige naam!

In deze recente post op Instagram hebben Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong een prachtige foto gedeeld met hun volgers: een foto van de kersverse ouders met Miles die ligt te slapen op Mikky haar borst. De reacties stromen binnen en volgers kunnen niet stoppen met het geven van complimentjes over hoe schattig hij is. Enne, dat vinden wij meer dan terecht!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door mikky (@mikkykiemeney)

Reacties

Het zal niemand verbazen dat het nieuws van de geboorte al viral ging op sociale media. En dat terwijl Mikky en Frenkie zelf nog niks hadden gezegd over de bevalling. Fans en volgers van het koppel waren dolenthousiast en stuurden wel al massaal felicitaties en lieve berichtjes. Het is duidelijk dat Frenkie en Mikky veel steun en liefde ontvangen van hun fans.

Miles de Jong is zonder twijfel een gezegend jongetje. Hij heeft niet alleen liefdevolle ouders, maar ook een wereld van kansen die voor hem openliggen. Met Frenkie als zijn vader en Mikky als moeder kan hij rekenen op inspiratie, begeleiding en ondersteuning in alles wat hij wil bereiken. Enne, wie weet speelt hij later ook wel bij FC Barcelona! Wat het ook mag zijn, één ding is zeker: hij zal altijd omringd worden door liefde en steun.

Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong hebben met de geboorte van Miles hun geluk compleet gemaakt. De liefde straalt van de foto af. We wensen dit prachtige gezin alle liefde en geluk toe in de toekomst!