Niet elke prins hoeft in een adembenemend kasteel te wonen. Sommige nemen genoegen met een luxe miljoenenvilla aan het strand. Zo ook prins Pieter Christiaan van Vollenhoven, broer van prins Bernard, prins Maurits en Prins Floris. Of was hij toch niet helemaal tevreden? De prins is namelijk alweer op zoek naar een nieuw koninklijk stekje. Zijn prachtige strandvilla staat nu te koop! Dit moet je zien!

@Funda
@Funda

De villa van prins Pieter Christiaan van Vollenhoven

Hoe vaak krijg je nou een kijkje in het riante optrek van een lid van de koninklijke familie? Met dank aan Funda krijgen we deze unieke kans. De woning ligt op 50 meter afstand van het strand en aan de rand van de geliefde Zuidduinen. Deze rustige omgeving met uitzicht op zee vraagt dan ook om een prachtige, luxe woning.

De Noordwijkse woning bestaat uit twee verdiepingen, een zolder en een kelder en heeft in totaal een woonoppervlakte van 215 vierkante meter. De woning beschikt over vier ruimte slaapkamers en drie badkamers. Ook is er een grote tuin om ’s zomers lekker van het zonnetje te genieten. Van ruimtegebrek zal je in deze grote woning geen last hebben.

Funda FEM FEM Funda FEM FEM

De woonkamer is met zijn vele ramen lekker licht en met zijn beigetinten neutraal chique. Wie wel van wat kleur houdt, moet eens een kijkje nemen in de grasgroene keuken van de prins. Geen verkeerde plek om lekkere hapjes voor je gasten te maken, toch? Dit huis is het hele jaar door een heerlijk plekje om te wonen. Je kan ’s winters lekker voor de openhaard zitten en ’s zomers in de tuin. Of misschien nog wel leuker: op het strand!

Funda FEM FEM Funda FEM FEM

Royal pricetag

Zoals je wel had verwacht, zit aan dit huis een koninklijk prijskaartje vast. De vraagprijs voor de woning is maar liefst €1.499.000. Prins Pieter Christaan van Vollenhoven heeft hier samen met zijn vrouw en twee dochters jaren mooi gewoond. Wat zijn nieuwe home to be wordt, is nog een geheimpje. Eerst maar eens zien wie dit prachtige strandpaleisje wil overnemen!

@Funda
@Funda

Op zoek naar meer luxe funda pareltjes? Check deze luxe villa aan het water!