Ben jij nou single en ready om de “world’s wildes party” bij te wonen? Dan heb je geluk, want de host Travers Beynon (aka candyman) is op zoek naar nieuwe vriendinnen die er bij willen zijn. Iets voor jou en je besties?

Miljonair Travers Beynon The Candyshop Mansion
Bron: @candyshopmansion

Travers Beynon

Die naam zegt je waarschijnlijk helemaal niks, maar misschien ook wel: Travers Beynon. De miljonair staat bekend om zijn luxueuze playboy levensstijl op sociale media te showen. Hij heeft dan ook een huis met 15 slaapkamers, 19 badkamers, een garage voor maar liefst 21 auto’s en een zwembad waar 250.000 liter water in gaat. Samen met zijn vrouw Taesha Beynon wonen ze in deze huge mansion.

Je kan je voorstellen dat het opgegeven moment verveelt, met z’n tweeën in zo’n gigantisch groot huis. Daarom hebben de twee een groot feest aangekondigd. Er mogen maar liefst 1200 zorgvuldig uitgekozen gasten komen. Enne, Taesha heeft een oproep gedaan voor een nieuwe ‘girlfriend’. In hun wereld is er een groot verschil tussen je vrouw en je vriendin. Blijkbaar kun je beide tegelijkertijd hebben…

Word jij de nieuwe live-in girlfriend?

Misschien is dit je kans, want Travers en Taesha zijn op zoek naar een nieuwe live-in girlfriend. Enne, daar zijn ze redelijk serieus mee. Eerder hadden ze namelijk al een vriendin, Nisha. Het is nu inmiddels uit tussen de drie, waardoor ze nu op zoek zijn naar een nieuwe dame. In de biografie van Taesha’s Instagram-profiel kun je ook het linkje vinden om je aan te melden als vriendin van Travers. Whut?

“Om de vriendin van meneer Beynon te worden ook bekend als The Candyman moet je niet alleen aantrekkelijk zijn, maar ook leuk, bruisend, extravert, spontaan, avontuurlijk en respectvol zijn voor iedereen”, luidt de applicatie. “Je raakt vanzelf gewend aan de fijne dingen in je nieuwe leven, zoals merkkleding en accessoires, vijfsterrenreizen om de hele wereld, lekker eten en exclusieve privéfeesten.”

Zie jij jezelf of je bestie binnenkort in The Candyshop Mansion staan? Meld je dan aan… lol.